wit44 30.05.09, 08:06 Do osób które były z Wezyrem w Egipcie proszę o opinie.Wybieram się z Wezyrem do Tropicana Azur Club z Gdańska 12,08,09r z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_dwa Re: Egipt z Wezyrem 01.06.09, 11:38 W tamtym roku bylismy z Wezyr Holidays w Sharm el Sheikh, wszystko w jak najlepszym porządku, hotele te, które były wybierane w ofercie, dwie panie rezydentki przesympatyczne, nie było problemu, żeby się z nimi skontaktować. Nami opiekowała sie Lidka, ciepła, sympatyczna i profesjonalna osoba. Polecam to biuro, oni specjalizują się w krajach arabskich. Nie było żadnych obsuw z wylotami. My bylismy zadowoleni, jednak w tym roku zmuszeni bylismy do wykupu wycieczki w innym biurze, bo w Wezyrze nie było terminu, ktory nas interesował. Co do hotelu nie pomogę, bo byliśmy w Kahramanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amela24 Re: Egipt z Wezyrem 01.06.09, 13:38 Ja bylam rok temu z Wezyrem ale w Turcji. Jesli chodzi o biuro podrozy to nie mam czego sie czepaic. Wszystko ok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
herma1 Re: Egipt z Wezyrem 02.06.09, 13:49 w styczniu byliśmy w Hurgadzie z Wezyrem - generalnie nie polecam -rezydent się spóźniał, nie zawiadomił uczestników o zmianie godziny wyjazdu do Luxoru i wszyscy musieliśmy czekać ponad godzinę! rezydent przez 5 minut opowiadał w świątyni w Karnaku a potem - "macie czas na zdjęcia", więc przyłączyliśmy sie do innej wycieczki... obiad w rest. na brzegu Nilu - żałość, brudne podarte serwetki...zatrzymywał się po drodze w najgorszym miejscu, inne autokary stawały w oświetlonych miejscach, my na pustyni wśród kartonowych slumsów i żebrzących dzieci; "obowiązkowe" wytwórnie papirusu i alabastru - totalna strata czasu... next time pojedziemy z jakimś renomowanym biurem, bo z Wezyrem na pewno nie. Godzina wylotu do Wawy 4 rano! sprawdź, zanim wykupisz, może trafisz lepiej, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Egipt z Wezyrem 02.06.09, 14:05 to nie wina biora o ktorej sie wraca,ja tez wracalem o 4 rano z sharm z biorem exim i nie narzekalem bo takie rzeczy sie wie przed wylotem,co do postoju to tez autokar staje tam gdzie wdanej chwili ma miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś