aga0711 30.06.09, 09:48 wykupiłam wczasy z Kopernika w hotelu Aqua Vista. Obawiam się, bo jest wiele negatywnych opinii o tym biurze. Czy byliście i możecie coś więcej powiedzieć na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczor82 Re: Aqua Vista Kopernik 15.07.09, 10:01 Tez wykupiłam wycieczkę w tym biurze podróżny do tego Hotelu. Kiedy lecisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
anetka12345 Re: Aqua Vista Kopernik 15.07.09, 10:36 kopernik zmienia hotele... my mieliśmy być w aqua blue a zostaliśmy zakwaterowani w albatros resort! w sumie na jedno wyszło, cały obiekt albatros resort jest super. co jeszcze moge dodac- rezydenici z kopernika- beznadzieja!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga0711 Re: Aqua Vista Kopernik 16.07.09, 10:04 lecimy z Warszawy 21 sierpnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor82 Re: Aqua Vista Kopernik 16.07.09, 10:09 Ty wracasz ja wylatuje wiec się i tak miniemy.Życzę udanych wakacji ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalska Re: kopernik 16.07.09, 10:15 sluchajcie-bylam z tym biurem 2 lata temu w egiptowie. jako jedno z niewielu dbało o swoich turystów!:) rezydenci ok, chartery o czasie i o dziwo-dostosowane to wszystko: godziny wykwaterowania do godzin wylotow,bez koczowania w recepcji. na biuro nie powiedzialabym wtedy zlego slowa. co do hotelu-nie pomoge.najlepiej sprawdzic (bezposrednio w hotelu),czy dane biuro ma z nim podpisaną umowe-mzoe to cos rozjasni. milych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
aga0711 Re: kopernik 16.07.09, 11:19 dziękuję również życzę miłych wakacji. Miejmy nadzieję, że w dobrym hotelu ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milka004 Re: kopernik 16.07.09, 15:17 My lecimy 28-08-2009 r z Warszawy do Albatros Resort na 2 tygodnie, pozdrawiamy. Martin i Emilia GG: 5470413 Odpowiedz Link Zgłoś
aga0711 Re: kopernik 17.07.09, 14:09 już niestety już nie lecimy ;( Kopernik ogłosił upadłość. Jakbyście mieli jakieś informacje na temat odzyskania wpłaconej kwoty, to proszę napiszcie. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: kopernik 17.07.09, 14:22 majamichalska napisała: > sluchajcie-bylam z tym biurem 2 lata temu w egiptowie. jako jedno z > niewielu dbało o swoich turystów!:) rezydenci ok, chartery o czasie > i o dziwo-dostosowane to wszystko: godziny wykwaterowania do godzin > wylotow,bez koczowania w recepcji. > na biuro nie powiedzialabym wtedy zlego slowa. > co do hotelu-nie pomoge.najlepiej sprawdzic (bezposrednio w > hotelu),czy dane biuro ma z nim podpisaną umowe-mzoe to cos rozjasni. > milych wakacji! Co robi jeszcze to wspaniałe biuro :-))) , są przecież najlepsi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
egi1234 Re: Aqua Vista Kopernik 16.07.09, 19:06 wróciłam z visty w piątek jedyni goście z polski to z biura scan hol. , hotelik super szkoda gdyby zamienili np. na albatrosa Odpowiedz Link Zgłoś
an-ex Re: Aqua Vista Kopernik 16.07.09, 22:11 Hotel super, biuro Kopernik czasem kwateruje gdzie indziej(ale to kompleks 3 hoteli ) wiec jest spora szansa ,że jak zamienia to w tym samym kompleksie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_tbs Re: Aqua Vista Kopernik 17.07.09, 14:14 Już nigdzie nie polecisz z tym biurem. Ogłosiło dzisiaj upadłość. Odpowiedz Link Zgłoś