braciaka1 08.07.09, 20:12 morze ktoś był w hotelu creatiwe grand sharm resor.Chodzi mi o pomoc czy warto wybrać sie do tego hoteliku.Z góry dziękuje.Chodzi mi dokładnie czy opłaca sie brać all czysamo HB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slavvek75 Re: creative grand sharm resort 09.07.09, 15:21 Witaj, byłem w tym hotelu przez 2 tygodnie (03.06-17.06). Przed wyjazdem czytałem, że jest to hotel który lata świetności ma juz za soba i jest to prawda. nie mozna jednak powiedzieć, że byłem nim rozczarowany lub miałem jakieś poważne zastrzeżenia. Pokój, a w zasadzie dwa pokoje (salon z wyjściem na taras + sypialnia) wyposażone skromnie ale we wszystkie potrzebne sprzęty. do tego kuchnia z lodówką, kuchenką el. i wszystkim co potrzeba. Jest to raczej kameralny hotel do którego przyjeżdżają przeważnie rodziny z dziećmi lub ludzie starsi. takie przynajmniej donieśliśmy wrażenie. Napewno dużym atutem jest kuchnia - posiłki bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa - uprzejma, miła - oczywiście bakszysz chętnie przyjmą ale nie wyciągaja nachalnie po niego rękę. Jeżeli chcesz to napisz a prześlę jeszcze kilka słów i jakieś fotki. mój ardes to weglarz@mp.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś