Dodaj do ulubionych

Szukam oferty na wczasy.

25.07.09, 21:30
Urlop już zaplanowany, termin również. Chciałabym lecieć z mężem i 5
letnim synkiem do Hurghady w sobotę 15 sierpnia na tydzień czasu.
Jako , iż to termin typowo wakacyjny - super jakby była wersja all
inclusive. Możemy startować z Warszawy lub Katowic. Czy byłby ktoś w
stanie mi pomóc? Proszę napisać w tym temacie lub na maila
piwerowa@poczta.onet.pl

Pozdrawiam serdecznie i liczę na szybkie oferty, bo czasu niewiele.
Obserwuj wątek
    • piwerowa Re: Szukam oferty na wczasy. 26.07.09, 15:40
      Dziękuję za oferty wysłane na maila. Jeszcze poczekam , gdyż
      odezwały się jedynie 2 osoby , żadna z tych ofert nie opiewała
      poniżej 4 tysięcy za moją rodzinkę.
      • gladi3 Re: Szukam oferty na wczasy. 26.07.09, 17:02
        widze ze masz dostep do neta,nie lepiej samemu poszukac po internetowych
        stronach bior podrozy? czy lenistwo gora? to nie jest trudne wejsc na strone i
        popatrzec oferty hoteli ich ceny i inne opcje.
        • piwerowa Re: Szukam oferty na wczasy. 26.07.09, 20:43
          Dziękuję gladi za "pomoc". Dzięki serdeczne za wszystkie ofertki na
          maila. Fajnie, że można liczyć na ludzi prawie nie wysłuchując
          cennych uwag jak tej od gladi.
          • gladi3 Re: Szukam oferty na wczasy. 26.07.09, 23:59
            mowie szczerze,kazdy spedza raczej duzo czasu przed wybraniem hotelu
            i miejsca,patrzy na stronach cene,opis hotelu i wtedy pyta na forum
            czy warto do tego hotelu sie wybrac a tu ktos by chcial by wszystko
            na tacy podac..troche wysilku i wlasnej inicjatywy..
    • aran-cia Re: Szukam oferty na wczasy. 27.07.09, 07:40
      Jakby nie patrzeć zgadzam się z gladi3.
      Ja od pół roku planuje swój pierwszy wyjazd do Egiptu. Dopiero dwa tygodnie temu zarezerwowaliśmy wycieczkę. Cały wcześniejszy okres były to poszukiwania interesujących hoteli, czytanie opinii o biurach podróży, zbieranie informacji o samym Egipcie.
      Nie wiem co Pani przyjdzie z tego, że ktoś wyśle teraz do Pani jakieś oferty skoro za 2/3 dni mogą "pojawić się" o wiele ciekawsze.
      Jeśli planuje się wyjazd last minute to niestety trzeba liczyć się z tym, że sporo czasu spędzi się przed komputerem poszukując najlepszej naszym zdaniem oferty.
      Nie chcę oskarżać Pani o lenistwo, ale wydaje mi się, że planując wakacje mogłaby Pani wykazać trochę więcej własnej inicjatywy.
      W sumie pierwszy raz spotkałam się na tym forum z takim wątkiem jak Pani. Pozdrawiam
      • piwerowa Re: Szukam oferty na wczasy. 27.07.09, 14:09
        Witam!
        Widzę, że rozpętałam burze, a nie to miałam w zamyśle. Aktualnie kończę projekt
        w pracy i mam niewiele czasu na szperanie w necie. Znam Egipt a ceny na stronach
        ciągle się zmieniają - dlatego prosiłam o aktualną ofertę dla całej mojej
        rodzinki 2+1 na tydzień w all w Hurghadzie. Dziękuję wszystkim, którzy wysłali
        do mnie oferty na maila. Na pewno coś wybiorę dzisiaj wieczorkiem.
        Pa.
        • rafikini Re: Szukam oferty na wczasy. 28.07.09, 17:20
          mogę pani wysłać oferty mailem - proszę o kontakt. U nasz w biurze jest teraz
          promocja, że każda oferta dopasowana do klienta kosztuje tylko 150 zł płatne
          przelewem na konto. Robimy wszystko za panią za te 150 zł. Proszę o kontakt.
          Pierwsze 5 ofert po 150 zł , kolejne w promocji 119 zł, powyżej 10 już tylko 99
          zł. Odpowiedź w ciągu 5 min na podstawie wyszukiwarki na wakacje.pl.
    • turysta_swiat Re: Szukam oferty na wczasy. 28.07.09, 23:53
      Chciałbym wierzyć, że w tak newralgicznym terminie (15 sierpnia) uda się Pani znaleźć jakąś porządną ofertę dla trzech osób w przedziale cenowym 4-5 tys/rezerwację. Choć przyznam, że szczerze wątpię, aby było to coś godnego uwagi. Na moje oko w tym terminie za tygodniowy pobyt w hotelu z all anclusive niestety trzeba przeznaczyć ponad 6000 pln za rodzinę (ok. 2200-2300 pln/os/dorosła + 1600-1700 pln/dziecko).
      Jeżeli ktoś jest zainteresowany dobrymi wczasami w okolicy Morza Śródziemnego i Czerwonego (od Hiszpanii po Turcję) to zapraszam na maila wczasy.wycieczki@gmail.com na pewno uda się coś godnego polecić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka