Dodaj do ulubionych

Faceci vs kobiety

06.08.09, 00:16
Czy zastanawialyscie sie,dlaczego nie powstaja fora pt:kobiety z Polski.Albo z Portugalii,Japonii,albo jakiegokolwiek innego zakatka.Bynajmniej nie dlatego,ze my kobiety jestesmy takie swiete.Zastanowcie sie..
Obserwuj wątek
    • alyl Re: Faceci vs kobiety 06.08.09, 01:30
      bo my lubimy Habibków z Egiptu
    • tojaalunia1 Re: Faceci vs kobiety 06.08.09, 08:37
      Bo mężczyźni lubią seks bez zobowiązań, a my durne zaraz wielką miłość widzimy i
      potem cierpimy...
      • sniezynka1984 Re: Faceci vs kobiety 06.08.09, 10:23
        A dlaczego nie powstają fora typu faceci z Italii,Hiszpanii,Grecji
        czy Chorwacji?
        Przecież tam na wakacje jeżdżą tysiące Polek.Może po prostu tam nie
        wykorzystują kobiet na taka skale?Dziwne.... tylko Tunezja i Egipt.
      • damaris-damaris Re: Faceci vs kobiety 06.08.09, 13:05
        tojaalunia1 napisała:

> Bo mężczyźni lubią seks bez zobowiązań, a my durne zaraz wielką miłość widzimy
        > i
        > potem cierpimy...
        ale sa i kobiety ,lubiace sex bez zobowiazan ,wiec nie mowmy juz ,ze tylko
        faceci to swinie ,bo zdradzaja ,oszukuja itd.na tym forum jest pare sex turystek
        ,i jakos sie nie przejmuja faktem jak to jest postrzegane..a mnie chodzilo o
        to,ze faceci sa po prostu bardziej logiczni,konkretni.majac problem rozwiazuja
        go ,a nie siedza godzinami przed kompem.
        czytajac te posty ,po prostu krew zalewa ,tysieczna historia o tym samym
        przebiegu i pytania-czy moj habis jest uczciwy?czy mnie naprawde kocha?rece
        opadaja.jest tu masa postow ,a wciaz pada to samo pytanie,walkuje sie wciaz ten
        sam problem.jakby te inne kobiety nie wladaly jezykiem polskim.i nie rozumialy
        ,co tu jest napisane.
        porazajace!
        zastanawiam sie czy to forum ma jakis punkt krytyczny?ile jeszcze trzeba opisac
        tu historii z Egiptu ,by dotarlo do was ,o co im chodzi!
        milion postow?
        pewnie niektorym i tak bedzie malo..
        czasami zazdroszcze facetom ,tej ich racjonalnosci,i trzezwego oceniania faktow
        ,wlacznie z nieuleganiem emocjom.
        • tojaalunia1 Re: Faceci vs kobiety 06.08.09, 14:08
          A gdzie ja powiedziałam, że faceci to świnie bo tylko oni zdradzają i oszukują?
          Ja napisałam, że mężczyźni częściej niż kobiety potrafią zdradzać dla sportu,
          bez angażowania się uczuciowo. Duża część kobiet myli zauroczenie i podryw z
          uczuciem. Wynika to właśnie z racjonalności i trzeźwości facetów. Nam do tego
          daleko. Jak więc widzisz nasze zdania nie są takie rozbieżne. ;-)

Dziwi mnie natomiast twoja złość na tysiączną historię o egipskim habisiu i
          wciąż te same pytania. Po prostu co roku duża liczba kobiet wraca stamtąd
          zauroczona i zdezorientowana. Myślała, że spotkało ją wielkie szczęście, a tu
          czyta, że wiele kobiet tak myślało i się zawiodło. I co z tego, że przeczytała
          już 999 historii? Nie znalazła ani słowa o swoim ukochanym więc pisze post numer
          1000. Chwyta się resztek nadziei, że może ktoś powie: ten twój to fantastyczny
          facet, znam go i on kocha cię nad życie szczęściaro...
          Ja na to forum trafiłam niedawno i dzięki tym wszystkim historiom przekonałam
          się, że jestem tylko jedną z wielu. Dużo mi to pomogło. Teraz chętnie pomogę
          innym dziewczynom spojrzeć trzeźwo na ich związki z czarnookimi czarusiami. Nie
          wiem jak na długo wystarczy mi zapału żeby ostrzegać inne naiwne, ale wiem, że
          jak mi obrzydnie czytanie po raz tysiączny i pierwszy szablonowych historii to
          przestanę czytać.
          Pozdrawiam.
          • damaris-damaris Re: Faceci vs kobiety 06.08.09, 14:24
            tak,ja juz nie czytam watkow pt-kim jest moj habis..
            wybieram watki o innej tresci:)wystarczylo mi to co do tej pory przeczytalam. i
            to nie jest raczej zlosc ,mnie ogarnia co najwyzej litosc.o facetach swiniach
            nie pisalas,ja to zacytowlam jako ogolny poglad przewijajacy sie ,to i owdzie w
            wypowiedziach kobiet.a ja znam pare kobiet ,ktore dorownuja facetom w tym
            "swinowaceniu",ze tak to ujme:)i o to mi chodzilo,ze wlasciwie matactwo i
            kretactwo ,to juz cecha wspolna ,dla obojga plci.
            • tojaalunia1 Re: Faceci vs kobiety 06.08.09, 14:43
              W końcu mamy równouprawnienie więc czemu tylko faceci mają kręcić i mataczyć ;)
              Litość to dobre słowo. Jesteśmy (my, kobiety zauroczone egipskim habisiem)
              naprawdę żałosne...
          • malaguena1 Re: Faceci vs kobiety 12.08.09, 22:50

Według mnie to forum ma nieprawidłową nazwę - bardziej adekwatna byłaby na przykład: Męskie prostytutki z Egiptu. Bo też w wiekszości o tym się tu pisze.
            I jak nie zgodzic się z tym, że mężczyźni sa mądrzejsi od kobiet. Oni płacą prostytutce za usługi, nie zakochują się w nich i nie marzą o tym by się z nimi żenić ... I jaki facet dla prostytutki zmieniłby wiarę?
            • malaguena1 Re: Faceci vs kobiety 12.08.09, 22:51
              Do poczytania dla tych zakochanych w egipskich prostytutkach:
              noemi-niewierzmuzulmanom.blogspot.com/2009/05/co-robic-kiedy-muzumanin-proponuje.html
            • odzim22 Re: Faceci vs kobiety 12.08.09, 23:26
              > I jak nie zgodzic się z tym, że mężczyźni sa mądrzejsi od kobiet. Oni płacą pro
              > stytutce za usługi, nie zakochują się w nich i nie marzą o tym by się z nimi że
              > nić ... I jaki facet dla prostytutki zmieniłby wiarę?

Dokładnie te same wnioski mi się nasunęły po przeczytaniu zaledwie kilku wątków
              z tego forum. Nie chciałem się jednak odzywać zeby nie zostać zwyzywanym od
              szowinistów, także teraz wszystko będzie na Ciebie ;)
          • adgam73 Re: Faceci vs kobiety 13.08.09, 12:36
            trafne uwagi ,gdybyś miała ochotę :)
            moje gg 6548126

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka