byczek-m 09.08.09, 19:52 poszukuje strony hotelu nubian island lub adresu e.mail.- pilne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: pomocy Nubian island !!!!! 09.08.09, 20:47 www.diytravel.co.uk/Nubian-Island-Sharm-el-Sheikh-hotel-3548048.html Contact Information If you still have questions we recommend that you contact the accommodation yourself using the telephone number and email address here: Telephone: 0020101149000 Email address: NUBIAN@LINK.COM Opcja "szukaj" nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bravia40 Re: pomocy Nubian island !!!!! 09.08.09, 21:41 www.nubianisland.com/ Trzeba być debilem żeby pisać kolejne posty z wykrzyknikami na forum, a nie wpisać w google nazwy hotelu. Nie jedź tam lepiej, bo się zgubisz pomiędzy barem, a kiblem jeżeli nie będziesz miał dostępu do forum. Odpowiedz Link Zgłoś
byczek-m Re: pomocy Nubian island !!!!! 10.08.09, 21:42 Myślisz , że jesteś taki madry !!!! Pod tym adresem jest hotel Nubiuan Villag a nie ten którego ja poszukuję.Nie wysiliłeś się bratku. Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: pomocy Nubian island !!!!! 10.08.09, 23:19 Po co takie złośliwości..? A Nubian Island jest bliźniaczym hotelem Nubian Village i o jedna "*" wyżej. Byliśmy w zeszłym roku w Nubian Village. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: pomocy Nubian island !!!!! 11.08.09, 07:50 Za to ty sie wysililes jak nigdy. Prawie sie spociles odpisujac na swoj wpis a piszac do kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
funny2005 Re: pomocy Nubian island !!!!! 11.08.09, 10:47 Hej, mam pytanie, jaka jest siłownia w Nubian Island ewentualnie w hotelu obok Village? Czy da sie tam normalnie poćwiczyć tj. cięższe hantle itp? Mozę ktoś wie gdzie mogę znaleźć fotkę siłowni bo w necie nigdzie nie ma? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: pomocy Nubian island !!!!! 11.08.09, 17:53 W Nubian Village nie widziałam siłowni, ale też nie szukałam. W Nubian Island jest na piętrze z fajnym widokiem na plażę i morze. Widziałam jak ludzie ćwiczą na bieżni, rowerku etc- nie wchodziłam na górę więc nie wiem co tam dokładnie jest, ale w ogóle siłownia jest... Mało to konkretna odpowiedz, ale tyle mogę... Odpowiedz Link Zgłoś