venusta22 31.08.09, 12:45 Czy ktoś ma jakieś SPRAWDZONE informacje na jego temat? raz czytam, że ma 4 żony, drugi raz, że nie ogląda się za turystkami, a kolejny, że bzyka wszystko, albo że leci tylko na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondyn34 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 13:05 A jakie to ma znaczenie dla romantycznej przygody? Sprawdzone informacje może mieć Malanowski i Partnerzy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 13:25 nie chodzi tu o romantyczną przygodę, zafascynował mnie opowiadając o sobie i ciekawa jestem ile z tego prawdy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn34 Arabian nigts 31.08.09, 13:30 Rozumiem, baśnie z tysiąca i jednej nocy Cię zafascynowały i teraz chcesz poznać życiorys autora. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Arabian nigts 31.08.09, 13:33 blondyn34 napisał: > Rozumiem, baśnie z tysiąca i jednej nocy Cię zafascynowały i teraz chcesz pozna > ć > życiorys autora. :) Cholera, kupię jej zbiór baśni braci Grimm. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Arabian nigts 31.08.09, 13:33 blondyn34 napisał: > Rozumiem, baśnie z tysiąca i jednej nocy Cię zafascynowały i teraz chcesz pozna > ć > życiorys autora. :) no coś w tym stylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 13:25 venusta22 napisała: > Czy ktoś ma jakieś SPRAWDZONE informacje na jego temat? raz czytam, > że ma 4 żony, drugi raz, że nie ogląda się za turystkami, a kolejny, > że bzyka wszystko, albo że leci tylko na kasę. A jaka odpowiedź będzie satysfakcjonująca? I czego oczekujesz, że odezwą się te bzyknięte czy te niebzyknięte? Z niebzykniętych to ja pierwszy jestem, ale to chyba marne pocieszenie będzie. Choć z drugiej strony przynajmniej nie gej... Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 13:30 Każda odpowiedź będzie satysfakcjonująca:), a że gej to też obiło mi sie o uszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 13:33 venusta22 napisała: > Każda odpowiedź będzie satysfakcjonująca:), a że gej to też obiło mi > sie o uszy :D Poobserwuj okoliczne wielbłądy... Niektóre orientacje lubią chodzić w parze. No i jeżeli lokalna trzoda ze strachem przysiada na zadach na jego widok, a on nie jest akurat treserem w cyrku, to radzę przed następnym spotkaniem wizytę u weta. :P Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn34 Gej? 31.08.09, 13:34 Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko gejom, lesbijkom, biseksualnym i... metro oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Gej? 31.08.09, 13:37 no oczywiście, że nie mam. Jeśli ktoś wie coś wiecej o Jamaice to proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Gej? 31.08.09, 13:40 blondyn34 napisał: > Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko gejom, lesbijkom, biseksualnym i... > metro oczywiście. Nie mam. Jestem ogólnie neutralny światopoglądowo i "orientacyjnie". Mało mnie obchodzi kto kogo i jak obskakuje. Dopóki nie zmusza mnie do czynnego współuczestniczenia w swoich praktykach. :D Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:04 Będę wdzięczna z powrót do tematu.. Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1975 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:14 Bylam niedawno w Romie i rowniez milo gadalam z Jamajka..taki mi sie on inteligentny wydal i wogole. A kiedy powiedzialam ze sie z kims spotykam to nie mogl tego zniesc.. siedzial nocami na moim pietrze i czekal kiedy wroce. I jeszcze powiedzial ze daje mi wybor albo moj facet albo on i ze jezeli go nie wybiore to przestanie ze mna gadac hahaha a taki sie fajny wydawal... potem na zlosc mi wyrywal jakas polke. Mily chlopak... szkoda ze taki sam jak wszyscy.... A ty kiedy go poznalas? Wyrywal cie? On na poczatku gra obojetnego a potem...... Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:22 Wróciłam tydzień temu, mi mówił, że go urzekłam tym, że nie zwracałam na niego uwagi i kilka razy olałam jego zagadywania. Po powrocie do Polski dzwonił do mnie i pisze. Ciagle pyta kiedy znowu przyjade. Jeszcze w Romie słyszałam kilka historii na jego temat, np. że jest gejem, złodziejem, casanową, że ma żonę. Ale wiadomo tam każdy na każdego nadaje, więc nie wiadomo co tu jest prawdą:) dlatego chciałam zapytać o niego na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1975 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:28 do mnie tez pisal jego nr konczy sie na 981 jakbys nie wierzyla... potraktuj to jako wakacyjna przygode bo szkoda sie rozczarowywac.... a gejem to raczej nie jest chyba ze jest bi haaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:31 wiem i własnie tak to traktuję, po prostu zaciekawiła mnie jego postać :) Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1975 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:35 Hmm on sie niezle ukrywa na pierwszy rzut oka wydaje sie inny niz wszyscy.. szkoda w sumie bo sympatyczny i nie glupi chlopak z niego... kiedy sie wybierasz do egiptu? ja planuje pod koniec wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:39 na pierwszy rzut oka... potem widać o co tak na prawde chodziło, przynajmniej chłopak taktyke podrywu zmienia :D jak dobrze pójdzie to może w grudniu wrócę, dla biednej studentki to nie tak łatwo hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1975 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 15:32 o ja sie zastanawialam nad sylwestrem tam... Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:26 julia-1975 napisała: > A kiedy powiedzialam ze sie z kims spotykam to nie > mogl tego zniesc.. siedzial nocami na moim pietrze i czekal kiedy wroce. I > jeszcze powiedzial ze daje mi wybor albo moj facet albo on i ze jezeli go nie > wybiore to przestanie ze mna gadac hahaha a taki sie fajny wydawal... potem na > zlosc mi wyrywal jakas polke. Mily chlopak... szkoda ze taki sam jak wszyscy... Już to powinno wykluczyć gościa z grona pretendentów nie tylko do partnerstwa ale i do znajomości. Jakiś toksyczny typ. Poza tym, co to znaczy "jak wszyscy"? Ilu Ty znasz mężczyzn wykazujących niekontrolowaną agresję? Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1975 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:31 hmmm kazdy arab jest taki a przynajmniej 99 procent (wiadomo zdarzaja sie wyjatki)... wiem cos na ten temat nie tylko z wyjazdow do egiptu.... mam z nimi stycznosc na codzien Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:37 julia-1975 napisała: > hmmm kazdy arab jest taki a przynajmniej 99 procent (wiadomo zdarzaja sie > wyjatki)... wiem cos na ten temat nie tylko z wyjazdow do egiptu.... mam z nimi > stycznosc na codzien Ty serio mówisz o tych 99 procentach? Jeżeli tak, to nie jest dobra wiadomość. Takie niekontrolowane agresywne zachowania są raczej świadectwem zaburzenia. Na 100% nie świadczy to dobrze o tych panach. No i która zdrowa na umyśle kobieta chce być szantażowana przez jakiegoś osobnika o chwiejnej konstrukcji psychicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1975 Re: Jamaica z hotelu Roma 31.08.09, 14:43 Zdrowa szanujaca sie kobieta nie da sie tak szantazowac ale uwierz mi wiekszosc kobiet niestety daje sie.... Smutne to... Odpowiedz Link Zgłoś
algomas Chlopie nie dziw sie 31.08.09, 15:46 Nie liczac miejscowosci turystycznych oni do 30 roku zycia sa prawiczkami:-) religiapokoju.blox.pl/2006/08/Orgazm-po-szyicku.html Zdarzają się gwałty małżeńskie? Tak. Nie. To nie są gwałty. Mąż ma prawo do swojej żony. W akcie ślubu zawarta jest umowa, że żona daje życie seksualne, a on jej daje za to utrzymanie na odpowiednim poziomie. Ona musi mu służyć zawsze. Tylko dziewica ma szansę na małżeństwo? Tak. Wymóg religijny i obyczajowy. Codziennie mam w gabinecie pacjentki, które przychodzą w tej sprawie. Bardzo często z matką, przyszłą teściową, z narzeczonym. Nie wystarczy im słowo dziewczyny, chcą mieć świadectwo lekarza. Stoi taki przy fotelu i trzyma narzeczoną za rękę przy badaniu? Nie mam parawanu w gabinecie, dlatego mówię mężczyźnie albo komuś, z kim jest pacjentka, że nie mam parawanu, więc musi poczekać na korytarzu. Tak rozwiązałam problem towarzystwa. Oczywiście uspokajam ich, że po badaniu wszystko im opowiem. Na szczęście prawie zawsze są dziewicami. A jak nie są? Jak by to panu powiedzieć? To też są. Udziela Pani porad technicznych. Muszę. Muszę ich dopasować, bo bardzo często są to dzieci. Co może wiedzieć o tych rzeczach 14-letnia dziewczynka? U nas można wydać za mąż po pierwszej miesiączce. To może mieć nawet 12 lat. Może. I co takie dziecko ma wiedzieć o życiu? Miałam takie pacjentki. Przychodzą do ginekologa, bo czas mija, a ona nie jest w ciąży. Przecież jest za młoda. Od pierwszego okresu musi upłynąć rok, dwa lata, żeby zajść w ciążę. U nas nie ma żadnej edukacji seksualnej. Nasze dziewczyny nic o tym nie wiedzą. Pytają mnie, czy to, co było, to był stosunek, czy nie. Czy był zakończony, czy to, co czuła, to jest satysfakcja? Ponad jedna trzecia mieszkańców Libanu to chrześcijanie. Zdarzają się im małżeństwa z muzułmanami? Bardzo rzadko. Nie do pomyślenia jest, żeby muzułmanka wyszła za chrześcijanina. Według arabskiej tradycji dzieci są własnością ojca, po nim dziedziczą wyznanie. Nie może być tak, żeby kobieta islamu rodziła chrześcijan. To być nie może! Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby było odwrotnie. Dlatego muzułmanie czasem biorą sobie chrześcijankę za żonę, czasem nawet z Polski. Rozmawiałem z kilkoma polskimi kobietami, które w trakcie tej wojny uciekły z Libanu. Mają muzułmańskich mężów, ale wszystkie ochrzciły dzieci. Mogą sobie chrzcić. Dla śmiechu. Wobec prawa i tak są one własnością męża i są muzułmanami. Głowę dam, że zrobiły to w tajemnicy przed mężem. Prawda. A gdyby ta k muzułmanka zmieniła religię... To niemożliwe! Nigdy się nie zdarza! Zostałaby przeklęta. Przez duchownych, rodzinę, wspólnotę. Straszne konsekwencje religijne, klątwa, wygnanie, śmierć... Ale potwornie napaleni, natrętni, nachalni. Moja córcia z trudem wytrzymywała w Egipcie. Ci wasi wspaniali mężczyźni tak ją zaczepiali, że nie chciała wychodzić z hotelu na ulicę. Pewnie dlatego, że jest Europejką. Wydawało im się, że mogą coś od niej dostać, czego na pewno nie dostaną od arabskiej kobiety, a już na sto procent tej w czarczafie. Zachowują się jak napalone ogiery. Bo są ogierami. Nie mają takich możliwości jak europejscy koledzy. Większość nie ma dziewczyn, żadnych doświadczeń, przedmałżeńskich prób z seksem. Do ożenku są prawiczkami? Tak, bo dziewczyny strzegą dziewictwa jak największego skarbu. Mężczyźni nie żenią się młodo. Przed ślubem muszą być ustawieni życiowo, mieć pieniądze. Nie jak u was. Bez mieszkania, bez pracy, bez oszczędności, zawodu, szkoły... Arabscy mężczyźni to są normalni ludzie i potrzebują tych spraw, a dziewczyny się pilnują, bo za chwilę uniesienia mogą stracić wszystko. Nie będą mogły wyjść za mąż. Mój jedyny syn chodzi z koleżankami na lody, do kina, na kręgle, ale na więcej nie mogą sobie pozwolić. Faceci chodzą na dziwki? No pewno. Ale to nie są Arabki. Europejki. Miałam kilka takich pacjentek z Ukrainy. Przecież są biedni Arabowie. Są. Szukają sobie biednych Arabek, ale dopiero jak mają dochody i dach nad głową. A jak nie, pracują, aż im się uda, albo żyją w samotności. Często się zdarzają kontrakty ślubne zawierane przez rodziców w imieniu dzieci, na wiele lat nim dorosną? Niestety, tak. Na wsiach często bywa, że młodzi pierwszy raz widzą się dopiero na swoim ślubie. Tam prawie każde małżeństwo to jest swatanie rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Chlopie nie dziw sie 31.08.09, 20:54 Hejka. Byłam w disco Roma w zeszłym roku w zimie, nie raz zresztą poznałam tam kilku panów w tym Jamajke zachowywał sie nienagannie w stosunku do mnie hahaha ale pewnie dlatego że juz niejaki Milad startował do mnie podobno szef disco Roma. Odpowiedz Link Zgłoś
agula0137 Re: Chlopie nie dziw sie 31.08.09, 21:24 ka_ja1 napisała: > Hejka. Byłam w disco Roma w zeszłym roku w zimie, nie raz zresztą > poznałam tam kilku panów w tym Jamajke zachowywał sie nienagannie w > stosunku do mnie hahaha ale pewnie dlatego że juz niejaki Milad > startował do mnie podobno szef disco Roma. Hej jesli byłas w Romie w zeszlym roku to moze kojarzysz Dj. Chlopak ma 26 lat i jest lysy z brodka. Jesli cos wiesz o nim to napisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Chlopie nie dziw sie 31.08.09, 22:07 Hej! DJ był ale niestety nie pomogę jakos sie nie przypatrzyłam i nie kojarze nawet jego wygladu. Personalnie poznałam tylko Jamjke, Milada i Joussefa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia444888 dj 02.09.09, 22:11 hej możesz powiedzieć cos wiecej na jego temat bo byc moze znam Odpowiedz Link Zgłoś
agula0137 Re: dj 02.09.09, 22:58 kasia444888 napisała: > hej możesz powiedzieć cos wiecej na jego temat bo byc moze znam Pracuje w dyskotece Roma od 1.30, a wczesniej w dyskotece Aqua Fun. Jest lysy ma 26 lat i jezdzi na motorze. Nie mieszka w centrum Hurghady. Wiecej niestety nie wiem. Czy to jest ten sam o ktorym Ty myslisz??? Jesli wiesz cos na jego temat to napisz. Chyba, ze masz jego zdjecie to bedzie nam latwiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia444888 Re: dj 03.09.09, 09:02 nie jednak to nie jest ten sam, zmylił mnie opis bo ten którego znam też jest łysy i w tym samym wieku ale pracował w romie jakies 2 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
agula0137 Re: dj 03.09.09, 12:10 Czy jestes pewna, ze to nie jest ten sam ??? Moze zaczal pracowac tam na nowo ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Chlopie nie dziw sie 31.08.09, 22:10 algomas napisał: > Nie liczac miejscowosci turystycznych oni do 30 roku zycia sa > prawiczkami:-) Z czego to się bierze to ja mniej więcej się domyślam. Pomieszanie obyczajów rodem z głębokiego średniowiecza z odmóżdżającą religią daje takie "ciekawe" rezultaty. Nie moja to sprawa i nie mój problem. Ja bym się jednak trzymał z daleka od takich bardzo symptomatycznych agresywnych zachowań. Dziś półeczka a jutro "mordeczka", co gorsze Wasza szanowne Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: Chlopie nie dziw sie 03.09.09, 13:41 > algomas napisał: > > > Nie liczac miejscowosci turystycznych oni do 30 roku zycia sa > > prawiczkami:-) > Też nie koniecznie chyba ze w sensie sexu z kobietą ;). Chłopcy spędzają większość czasu (ze wzgl kulturowych) wyłącznie w męskim towarzystwie co powoduje zachowania homoseksulane :/.... Odpowiedz Link Zgłoś
eveline-easy Re: Jamaica z hotelu Roma 02.09.09, 16:27 Ja wróciłam z Romy dwa tygodnie temu i widziałam jak prowadzał się z jakąs nawet ładną blondynką, chyba z Polski, tańczyli razem i siedzieli w dyskotece, raz widziałam ich też w nocy siedzących koło recepcji Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Jamaica z hotelu Roma 05.09.09, 19:19 Witaj :) Ja znam Jamajkę :) miałam okazje z nim pracować przez pare dni w animacji w Romie. Spoko gościu. Jeśli chodzi o turystki to owszem zmnienia je jak rękawiczki , ale przynajmniej nie na ciąga na kase.No i przynajmniej żadnej nie obiecuje ślubu i wspólnego życia.. Jest młody więc sie bawi. Na bank nie ma żony , do tego pochodzi z Asuanu. Najbardziej mnie wkurza to ,że lubie z Romy go obgadują a sami są badziej podli i fałszywi od niego. Jamajka świetnie wykonuje swoją prace jako animator. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: Jamaica z hotelu Roma 06.09.09, 19:46 tak to prawda ,bylam kilka razy w romie,jest mlody lubi sie bawic,czesto zmienia panienki,jest bardzo obgadywany przez personel,ale zauwazylam ze oni to czesto robia,nie slyszalam aby kogos naciagnal na kase, Odpowiedz Link Zgłoś
venusta22 Re: Jamaica z hotelu Roma 09.09.09, 13:48 ok, dziekuję wszystkim za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś