Gość: Pio IP: *.wielkopolska.mw.gov.pl 24.08.04, 10:20 Wybieram się na objazd Rumunii w połowie września, chcę spać pod namiotem, czy wiecie może jak wyglądają temperatury w nocy? Nie wiem, czy nie zamarznę...Chcę objechać cały kraj: Bukowina, Mołdawia, morze i Transylwania.Z góry dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 14:52 To Rumunia wchlonela juz Moldawie? Ja w zeszlym roku nie widzialem temparatury wiec nie wiem jak wyglada, ale druga polowe wrzesnia spedzilem pod namiotem w Fogaraszach i nie zamarzlem. Ino troche wialo. Przejrzyj sobie jakies strony meteo ze srenimi tempaturami z ostatnich lat i bedziesz wiedzial jak sprawa sie przedstawia. Odpowiedz Link
Gość: polko Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.comernet.pl 24.08.04, 15:20 na przykład <http://meteo.icm.edu.pl/> mapk obejmuje połowę Rumuni Odpowiedz Link
fredt Re: Rumunia-POD NAMIOT 24.08.04, 21:18 Gość portalu: Marcin napisał(a): > To Rumunia wchlonela juz Moldawi nie musiała wchłaniać. Część zachodnia Mołdawii leży jak najbardziej w Rumunii. Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.09.04, 17:21 hej ja tez wybieram sie na objazdowke po rumunii w polowie wrzesnia i tez pod namiocik mam ekipke 3osobowa jesli jeszcze nie wyjechales to daj znac moze sie do was podlaczymy moj nr504068501 pozdrowionka Odpowiedz Link
Gość: kremen Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 12:14 w górach pewnie będzie zimno Odpowiedz Link
Gość: ciul Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:40 w górach o tej porze spodziewaj się śniegu albo marznącego deszczu i zimna (w okolicach 0 stopni). Odpowiedz Link