Dodaj do ulubionych

Rumunia-POD NAMIOT

IP: *.wielkopolska.mw.gov.pl 24.08.04, 10:20
Wybieram się na objazd Rumunii w połowie września, chcę spać pod namiotem,
czy wiecie może jak wyglądają temperatury w nocy? Nie wiem, czy nie
zamarznę...smileChcę objechać cały kraj: Bukowina, Mołdawia, morze i
Transylwania.Z góry dziekuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 14:52
      To Rumunia wchlonela juz Moldawie?big_grin Ja w zeszlym roku nie widzialem temparatury
      wiec nie wiem jak wyglada, ale druga polowe wrzesnia spedzilem pod namiotem w
      Fogaraszach i nie zamarzlem. Ino troche wialo. Przejrzyj sobie jakies strony
      meteo ze srenimi tempaturami z ostatnich lat i bedziesz wiedzial jak sprawa sie
      przedstawia.
      • Gość: polko Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.comernet.pl 24.08.04, 15:20
        na przykład <http://meteo.icm.edu.pl/> mapk obejmuje połowę Rumuni
      • fredt Re: Rumunia-POD NAMIOT 24.08.04, 21:18
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> To Rumunia wchlonela juz Moldawi

nie musiała wchłaniać. Część zachodnia Mołdawii leży jak najbardziej w Rumunii.
        • Gość: gosc Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.09.04, 17:21
          hej ja tez wybieram sie na objazdowke po rumunii w polowie wrzesnia i tez pod
          namiocik mam ekipke 3osobowa jesli jeszcze nie wyjechales to daj znac moze sie
          do was podlaczymy moj nr504068501 pozdrowionka
    • Gość: kremen Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 12:14
      w górach pewnie będzie zimno
    • Gość: ciul Re: Rumunia-POD NAMIOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:40
      w górach o tej porze spodziewaj się śniegu albo marznącego deszczu i zimna (w
      okolicach 0 stopni).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka