Gość: marek IP: *.chello.pl 09.08.03, 08:52 Jaka jest pogoda w bulgari w pierwszej polowie wrzesnia?!? pozd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zakochana w BG Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: *.klik.bydgoszcz.pl 09.08.03, 12:41 Trzy lata z rzędu byłam w Bułgarii we wrzesniu. Pogoda jest taka, jak u nas w sierpniu: upalna i ciepła. Pamietam, trzy lata temu kąpałam się w Morzu Czarnym 18 wrzesnia. Woda miałą wtedy 25 stopni. Dwa lata temu leciałam do Bułgarii 23 wrzesnia. Wysiadłam w Sofii ubrana w grube swetrzysko, a tam... wszyscy w krótkich rekawach, bo było 30 stopni. Upały utrzymywały sie jeszcze w październiku. Rok temu było podobnie - podróżowałam po Bułgarii cały wrzesień i praktycznie cały czas były upały. Życzę cudownego pobytu Bułgaria to piekny kraj... )) Odpowiedz Link
Gość: arni Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: router:* / 10.0.27.* 09.08.03, 19:39 we wrzesniu pogoda jest jeszcze super tzn. bardzo cieplo i bardzo cieple morze . dodatkowy atut pobytu we wrzesniu to bardzo tanie / za stotinki / owoce - arbuzy , brzoskwinie , winogrona ... no i oczywiscie "swieto wina" ... polecam i pozdrawiam arni Odpowiedz Link
Gość: marek Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: *.chello.pl 10.08.03, 15:35 Dziekuje za tak szybkie odpowiedzi Widze ze czesto bywacie w bułgari. Czy moglibyscie polecic mi jakies sprawdzone biuro podrozy oferujace wyjazdy do Bułgari, ja mialem wyjechac z Tram Travel ale nie jestem przekonany do warunkow jakie oferuje to biuro. pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: marek Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: *.chello.pl 10.08.03, 15:36 Chodzilo mi oczywiscie o tramp travel Odpowiedz Link
Gość: kassia Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: 195.117.149.* 11.08.03, 15:07 Gość portalu: marek napisał(a): > Jaka jest pogoda w bulgari w pierwszej polowie wrzesnia?!? > pozd. Pamiętam dwa lata temu kapałam sie w morzu ok 19.00 ,gdzies po 10 wrzesnia i nie mogłam pojąć ze jest tak ciepło.Rok temu było troche chłodniej ale nadal fantastycznie-woda miała jakies 23 st,rok wczesniej w slonecznym brzegu miala spokojnie 25-26 Odpowiedz Link
Gość: arni Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: router:* / 10.0.27.* 18.08.03, 05:48 A po co Ci biuro , we wrzesniu mozesz swobodnie jechac ... w ciemno . Bedziesz mial taniej ... Poczytaj moje posty z 16.08 ... np. Bulgaria- Pomorie ... albo Bulgaria - kwatery ... Pozdrawiam Odpowiedz Link