Dodaj do ulubionych

POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA

IP: *.chello.pl 09.08.03, 08:52
Jaka jest pogoda w bulgari w pierwszej polowie wrzesnia?!?
pozd.
Obserwuj wątek
    • Gość: zakochana w BG Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: *.klik.bydgoszcz.pl 09.08.03, 12:41
      Trzy lata z rzędu byłam w Bułgarii we wrzesniu. Pogoda jest taka, jak u nas w
      sierpniu: upalna i ciepła. Pamietam, trzy lata temu kąpałam się w Morzu Czarnym
      18 wrzesnia. Woda miałą wtedy 25 stopni.
      Dwa lata temu leciałam do Bułgarii 23 wrzesnia. Wysiadłam w Sofii ubrana w
      grube swetrzysko, a tam... wszyscy w krótkich rekawach, bo było 30 stopni.
      Upały utrzymywały sie jeszcze w październiku.
      Rok temu było podobnie - podróżowałam po Bułgarii cały wrzesień i praktycznie
      cały czas były upały.

Życzę cudownego pobytu smile Bułgaria to piekny kraj... smile))

• Gość: arni Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: router:* / 10.0.27.* 09.08.03, 19:39
      we wrzesniu pogoda jest jeszcze super tzn. bardzo cieplo i bardzo cieple morze .
      dodatkowy atut pobytu we wrzesniu to bardzo tanie / za stotinki / owoce -
      arbuzy , brzoskwinie , winogrona ... no i oczywiscie "swieto wina" ...
      polecam i pozdrawiam arni
    • Gość: marek Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: *.chello.pl 10.08.03, 15:35
      Dziekuje za tak szybkie odpowiedzi smile
      Widze ze czesto bywacie w bułgari. Czy moglibyscie polecic mi jakies sprawdzone
      biuro podrozy oferujace wyjazdy do Bułgari, ja mialem wyjechac z Tram Travel
      ale nie jestem przekonany do warunkow jakie oferuje to biuro.
      pozdrawiam
      • Gość: marek Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: *.chello.pl 10.08.03, 15:36
        Chodzilo mi oczywiscie o tramp travel wink
    • Gość: kassia Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: 195.117.149.* 11.08.03, 15:07
      Gość portalu: marek napisał(a):

> Jaka jest pogoda w bulgari w pierwszej polowie wrzesnia?!?
      > pozd.

Pamiętam dwa lata temu kapałam sie w morzu ok 19.00 ,gdzies po 10 wrzesnia i
      nie mogłam pojąć ze jest tak ciepło.Rok temu było troche chłodniej ale nadal
      fantastycznie-woda miała jakies 23 st,rok wczesniej w slonecznym brzegu miala
      spokojnie 25-26
    • Gość: arni Re: POGODA-WRZESIEN-BUŁGARIA IP: router:* / 10.0.27.* 18.08.03, 05:48
      A po co Ci biuro , we wrzesniu mozesz swobodnie jechac ... w ciemno . Bedziesz
      mial taniej ... Poczytaj moje posty z 16.08 ... np. Bulgaria- Pomorie ... albo
      Bulgaria - kwatery ...
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka