Gość: Jo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.07.09, 22:41 Jade na 2 dni czy moze kotos polecic jakis nocleg?? I ogolnie poradzic? Jedziemy w 4 osoby 27 Lipca do Lwowa i z Lwowa do Kiszyniowa i do Odessy. Prosze o porade~ Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buanitka Re: Moldawia Kiszyniow 13.07.09, 10:40 Jeżeli celem ostatecznym jest Odessa i wizyta w Kiszyniowie spowodowana jest "skróceniem trasy" - to odradzam. Bardzo zły stan dróg+ niebezpieczeństwa różnego rodzaju.. Odpowiedz Link
Gość: Jo Re: Moldawia Kiszyniow IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.07.09, 13:01 Celem jest Krym~ Ale w Kiszyniowie jedziemy zobaczc piwnice wina Milesti Mici lub Cricova. Jestem specjalista od win i bardzo mi na tym zalezy prosze o jakies wskazowki jak ktos cos wie~ ceny czas etc Trasa to: Przemysl- Lwow- Kiszyniow- Odessa- Sevastopol- Yalta- Sudok- Lwow- Przemysl Pozdrawiam Odpowiedz Link
vasylkova Re: Moldawia Kiszyniow 15.07.09, 09:15 Ja w zeszlym roku nocowalam w Kiszyniowe w wynaletym mieszkaniu - bylo nas tez 4, wynajelismy za posrednictwem biura - adresa.md bodajze, jest ich kilka w Kiszyniowie, ale to jest w samym centrum. Latwo znajdziesz w internecie, czynni sa cala dobe, nie ma potrzeby wczesniej rezerwowac. Mieszkania na 4 os. w zeszlym roku zaczynaly sie chyba od 35euro, my wzielismy troche drozsze, ale w samym centrum. Obsluga i standard bez zarzutu, moge spokojnie polecic. Hotele sa sporo drozsze (ok. 2x). Jesli chodzi o piwnice, to bylismy w Milesti Mici - sa tansze i wieksze od Cricovej. Jesli jedziesz specjalnie po to, to moze wato odwiedzic oba miejsca? Szczegoly naszej podrozy na drumbun.geoblog.pl Odpowiedz Link
Gość: Jo Re: Moldawia Kiszyniow IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.07.09, 02:36 Na luzie Jutro wyruszamy~ bede opisywal wszystko na: schillingpl.geoblog.pl/ z cenami etc. pozdro Odpowiedz Link