easy-anka71 17 lat temu co kupic rodzicom na rocznice slubu? nie mam pomyslu ani za duzej gotowki.pomozcie w pomyslach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ojej Re: prezent na 40 rocznice slubu IP: *.4web.pl 17 lat temu Nie znamy twoich rodziców. Radź sobie sama! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: prezent na 40 rocznice slubu 17 lat temu my mieliśmy rocznicę ślubu rodziców w kwietniu.też nie mieliśmy pomysłów za to bardzo skromny budżet:( ze wszystkich zdjęć rodzinnych wybraliśmy te dokumentujące historię rodziców-od wczesnego dzieciństwa,czasy szkoły,ślub,dzieci,wspólne wyjazdy,wesela,narodziny wnuków..zebrało się tego trochę:) do tego wymyśliliśmy dowcipne komentarze.zdjęcia wkleiliśmy do porządnego albumu zatytułowanego "40 lat minęło". do tego może kiczowato ale zdjęcie ślubne rodziców powiększyliśmy i oprawiliśmy-wisi sobie teraz w sypialni:) no i jeszcze duży bukiet kwiatów. aha-na imprezie rodzinnej rocznicowej zrobiliśmy wspólną fotkę-rodzice,my czyli 3 dzieci i wnukowie-w sumie 13 osób.zdjęcie wklejone jest na końcu albumu. rodzice byli bardzo wzruszeni i zaskoczeni bo zupełnie się nie spodziewali takiego wspomnieniowego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownia_lann Re: prezent na 40 rocznice slubu 17 lat temu Polecam zestaw 2 kieliszkow do wina w drewnianej skrzyneczce z grawerowana dedykaja, albo zastaw na nalewke recznie zdobione naturalnym bursztynem www.lann.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: prezent na 40 rocznice slubu IP: *.gizycko.mm.pl 17 lat temu A może cyfrową ramkę do zdjęć z wgranymi fotkami członków rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
haan87 Re: prezent na 40 rocznice slubu 17 lat temu Ja wraz ze swoim kuzynostwem kupiłam dziadkom na rocznicę ślubu fotoksiążkę ze zdjęciami z ich wspólnych lat. Baaardzo się ucieszyli, tym bardziej, że w ich czasach fotografie i tak ładne albumy jak fotoksiążki nie były popularne. Nie jest to duży wydatek jeśli zależy Ci na oszczędności ( ja zamawiałam fotoksiążkę na superfoto.pl, można ją dostać nawet za 100zł), a wg mnie to gustowny prezent, z który nie ma prawa się nie podobać:) Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: prezent na 40 rocznice slubu 17 lat temu Ostatnio moi rodzice obchodzili 25 rocznicę ślubu. Długi czas nie wiedziałam co mogłabym im sprezentować. Doszłam do wniosku, że gustownym prezentem będzie luksusowa jedwabna pościel. Na Gianni Ferrara znalazłam odpowiednią. Kiedy wręczyłam preent, rodzice byli bardzo zadowoleni. Elegancka i luksusowa pościel. Teraz sypialnia rodziców wygląda gustownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prezent na 40 rocznice slubu IP: *.adsl.inetia.pl 17 lat temu my złożyliśmy się na weekend w uzdrowisku, w połączeniu z koncertem ulubionego zespołu. Rodzice przeszczęśliwi Odpowiedz Link Zgłoś