mamalgosia 22 lata temu Jak wyglądają? Bo ja mam taką, która jest podobna do irchy, a koleżanka ma taką, jak frotte. Która jest prawdziwa?> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mumek Re: ściereczki z mikrofibry IP: *.piasta.pl 22 lata temu Obie są prawdziwe! Mikrofibra to rodzaj tkaniny lub włókniny wykonanej z bardzo cienkich włókien i tyle!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: ściereczki z mikrofibry 22 lata temu ooo, to dlaczego moja ściereczka nie zachowuje się wcale tak cudownie jak mi to obiecano?:( Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: ściereczki z mikrofibry 22 lata temu mamalgosia napisała: > ooo, > to dlaczego moja ściereczka nie zachowuje się wcale tak cudownie jak mi to > obiecano?:( Bo to tylko chwyt rekalmowy, droga Małgosiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: ściereczki z mikrofibry 22 lata temu najwyraźniej. A Ty jesteś moim cieniem na każdym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: ściereczki z mikrofibry 22 lata temu mamalgosia napisała: > najwyraźniej. > A Ty jesteś moim cieniem na każdym forum? tak się składa, że czasami skaczemy po tych samych... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: ściereczki z mikrofibry 22 lata temu może mam słabą wyobraźnię, ale jakoś sobie Ciebie nie wyobrażam ze ściereczką z mikrofibry... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: ściereczki z mikrofibry 22 lata temu mamalgosia napisała: > może mam słabą wyobraźnię, ale jakoś sobie Ciebie nie wyobrażam ze ściereczką > z mikrofibry... Cóż, po częsci jestem gospodynią domową.... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: ściereczki z mikrofibry 22 lata temu Są rózne rodzaje takich sciereczek.Do zmywania na mokro powierzchni, do wycierania kurzu, mycia okien najlepsza jest frotte- jest gruba i wchłania duzo brudu.Ta cienka bardziej słuzy do przecierania luster, okularów, itd. Do tej pory zawsze kupowałam te a'la frotte i naprawde jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: ściereczki z mikrofibry 22 lata temu dzięki, to chyba musze taką zdobyć Odpowiedz Link Zgłoś