forencka 17 lat temu 365 zdrowych, prostych i szybkich przepisów na obiady. Kupiłybyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosa Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu nie Odpowiedz Link Zgłoś
forencka Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Super, dzięki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilithh Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Jeśli byłyby rzeczywiście zdrowe, proste i szybkie, a ponadto pomysłowe i niebanalne - to bym kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu oczywiście, bardzo chętnie. Jedna uwaga, przepisy rzeczywiście proste, raczej szybkie do wykonania, z produktów dostępnych na naszym rynku i nie tylko z mięsa a przynajmniej z małą jego zawartością bo u mnie w domu nie chca jeść codziennie miesa a ja oprócz nalesników i leniwych to tak na szybko już nic nie znam. I to co zawsze mnie denerwuje w książkach kucharskich, zrobic coś tam i coś tam po czym np. upiec. Ale już w jakiej temperaturze, jak długo itp szczegóły są pomijane a często osoby korzystające z książki nie mają o tym pojecia. Tak więc napisz to tak jak byś pisała dla osoby mającej małe doświadczenie w gotowaniu, z dbałością o szczegóły. A długo ci to zajmie? No i daj znać jak książka bedzie do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
forencka Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Ha, ha, najszybciej za dwa lata ;) Dziękuję za wartościową odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
osika4 Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Nie wiem co będzie za 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu jeśli obiadki byłyby zdrowe, proste w wykonaniu i "normalne", takie dla typowego Kowalskiego - kupiłabym chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu podpisuję się pod odpowiedzią alliji. Jeśli przepis będzie napisany krok po kroku z uwzględnieniem temperatur, czasu pieczenie itp kupię napewno. Daj znać jak bedzie dostępna, powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Od przepisow mam internet. Odpowiedz Link Zgłoś
asica74 Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu oj ja chetnie:) jeszcze jakby to byly potrawy lekkie do strawienia, to juz w ogole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą IP: 83.1.16.* 17 lat temu Nie. Internet jest w tej dziedzinie bezkonkurencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.ryb Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Musiałabyś mieć naprawdę DOBRĄ reklamę - książek kucharskich na rynku jest multum; nawet zakonnice piszą swoje. Jaką masz szansę, że się przez nie przebijesz? Czy uda ci się zainteresować jakieś wydawnictwo, czy chcesz ryzykować i wydawać książkę na swój koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Co rozumiesz pod pojęciem "zdrowe"? Co rozumiesz pod pojęciem "szybkie"? Co rozumiesz pod pojęciem "proste"? Bo mam już dość paskudnych w smaku, dietetycznych potraw, jakich pełno obecnie w książkach. Oraz gramatury niedostosowanej do pojemności opakowań w sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
forencka Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Jestem smakoszem, absolutnie nie wegetarianinem. Zdrowe dla mnie nie oznacza chudego, ale świeże składniki, o wysokiej wartości odżywczej. Żadnej Vegety i innych glutaminianów sodu, ew. kostka rosołowa, jeżeli trzeba przyśpieszyć proces przygotowania. Dlatego: Proste = łatwe do przygotowania po wizycie w osiedlowym sklepiku Szybkie = max to czas na ugotowanie ziemniaków Zdrowe = ze świeżych i wartościowych składników. Warunek: w sklepiku muszą mieć świeże mięso i warzywa palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Kostka rosołowa to przecież głównie sól i glutaminian, inozytol itp.,więc sama sobie przeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: Chcę napisać książkę kucharską, prostą 17 lat temu Ja chyba wolę szukać przepisów w Internecie opatrzonych komentarzami tych, którzy już to ugotowali. Odpowiedz Link Zgłoś