Gość: hepa IP: 195.116.222.* 22 lata temu Czy ktoś zna sposób na taką uciążliwość? Wiem, że mogę kupić nowe (też bez gwarancji, że nie będą się rozwiązywały), ale może też jest inny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agn. Re: rozwiązujące się sznurowadło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu chyba nie ma rady (jeśli jest to chetnie poczytam), kup nowe tylko zwróć uwagę, żeby były jak najmniej "sztuczne". Zauważyłam, że bawełniane się nie rozwiązują same z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek19 Re: rozwiązujące się sznurowadło 22 lata temu Kup bawełniane i po problemie. Ja wymieniam za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.su Re: rozwiązujące się sznurowadło 22 lata temu zawiązać dodatkowy węzeł - tylko z "kokardki" , może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia dodatkowo 22 lata temu asia.su napisała: > zawiązać dodatkowy węzeł - tylko z "kokardki" POPIERAM asię.su ale nie trzeba całego węzła, wystarczy przełożyć raz pętelki kokardki TO NAPRAWDĘ DZIAŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bli Re: rozwiązujące się sznurowadło IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22 lata temu Najczęściej rozwiązują się sznurowadła okrągłe w przekroju. Spróbuj wymienić na płaskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "The Twighlight Sa Re: rozwiązujące się sznurowadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu wystarczy zawiazujac okrecic je dodatkowy raz /czyli 2 razy/ Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska1976 Re: rozwiązujące się sznurowadło 22 lata temu Ja takie zawsze zawiazuje delikatnie na supelek. Odpowiedz Link Zgłoś