Gość: helenka IP: 80.48.22.* 22 lata temu tak zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał solarka IP: *.stnet.pl 22 lata temu Czy moge opalać się na solarium mają w 3 miejscach niewielkie blizny po oparzeniu wodą ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: solarka 22 lata temu To ciekawe. Przed wielu laty oparzylam sie swiezo zalana herbata - kilka szklanek ktöre trzymalam na tacy, zjechaly mi na...biust! Mialam pecherze miedzy i pod biustem. Jak sie rany zagoily i mialam brzydkie plamy, lekarz poradzil mi, abym sie opalala bez stanika. Jeden 3-tygodniowy urlop na sloncu i plamy znikly na zawsze! Kolor sköry sie wyröwnal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Bezpieczeństwo w solarium IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 22 lata temu Czy slyszeliscie o przypadkach pekniecia lamp w solarium i w wyniku tego straszliwego poparzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocahontas Re: Czy można się opalać w solarium, mając na skó IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 22 lata temu Mam jasna karnacje, znamiona i piegi! Ostatnio znamiona zaczely sie nie znacznie powiekszac. Zaniepokojona poszlam do dermatologa, Pani Doktor powiedziala mi, ze moge zapomniec o sloncu i solarium! Na szczescie nie sa one kolosalnych rozmiarow, glownie rozmieszczone na tulowiu i jeden na piersi! Na razie nie mam sie czego obawiac, ale pozostaja teraz dla mnie samoopalacze i kremy z bardzo wysokim filtrem! Dziewczyny zastanowcie sie: Czy warto spalac skore na maxa lub troche, by wygladac piekniej "na Wloszke", a pozniej dowiedziec sie o raku skory, czy pozostac przy swojej naturalnej karnacji i cieszyc sie w pelni zyciem--bez przykrych chorob, lekarzy, szpitali!!!! Nie warto marnowac mlodosci i skory! Odpowiedz Link Zgłoś
mirka17 Re: Czy można się opalać w solarium, mając na skó 22 lata temu A ja czytłam że filtry uv w solariach "giną" w czasie kilkunastu godzin świecenia lampy. Potem lampa dalej działa i opala tylko juz bez filtra. BRRRR. A pokażcie mi właściciela solarium który dla zdrowia klientów a wbrew własnej kieszeni codziennie wymienia droga lampę chociaż ta świeci dalej. Odpowiedz Link Zgłoś