Dodaj do ulubionych

najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJCIE !!

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22 lata temu
robimy ranking?? najlepszyh płynuff pod prysznic No to bierzemy siem do
roboty. To moshe ja zacznem. Moim zdaniem fajny jest NIVEA - Ziemia (ten
zapach drzewa sandałowego). teras wasza kolej!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • izalil Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC 22 lata temu
      Palmolive z serii SPA, nazw nie pamiętam ale po kolorach podam: zielony i
      niebieski
      • Gość: ani Palmolive IP: *.icpnet.pl 22 lata temu
        Ja też jestem za Palmolive. Tyle że z serii Aroma Therapy (chyba), kolory: bordowy i fioletowy.
      • kathy38 Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC 22 lata temu
        Ja używam ten niebieski - jest super!!! Zielonego jeszcze nie próbowałam.
      • Gość: hermi Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        A ja lubię te z serii Palmolive Milk&... Pięknie pachną, są delikatne i nie
        wysuszają skóry. Polecam.
    • nieco_sopran Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC 22 lata temu
      Dla mnie najlepszy jest OLEJEK pod prysznic
      Fenjal. Nie żaden płyn, ani żel tej marki.
      Drogi, ale warto. I ten zapach ciała.
      • Gość: Zuza Zgadzam się z tą opinią - "Fenjal" jest dobry. IP: *.attu.pl / *.attu.pl 22 lata temu
    • magnnes Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC 22 lata temu
      Dove Jedwabisty z Olejkiem, na zimę do suchej skóry suuuuuuuuper. Nie muszę
      się po nim kremować.
      • Gość: maryna Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        Avon, seria Natural Spa
    • malgoska1976 Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC 22 lata temu
      Dove
      • Gość: lika Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
        zele woods of windsor- szczególnie cynamon z pomarańczą
    • Gość: gos Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC IP: *.home.cgocable.net 22 lata temu
      AVEENO rozne rodzaje do wyboru , cena US$6.49 ( nie wiem czy jest w Polsce ).
    • ignacja1 Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC 22 lata temu
      Persavon brzoskwiniowy
      Palmollive z olejkiem migdałowym
      pozdrawiam
      Ignacja
      • Gość: Fly PALMOLIVE SPA niebieski IP: *.gtech.com / 156.24.1.* 22 lata temu
        Palmolive Massage SPA - odkryłam go wczoraj....ładnie pachnie...zostawia zapach
        na skórze i sprawia, że granulki leciutko masują i peelingują nasze ciałka :)
        polecam...

Fly
    • Gość: mona Re: najlepszy płyn pod prysznic według was DAWAJC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Palmolive Aroma therapy bordowy, pachnie jak Amor Amor Cacharela................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka