Dodaj do ulubionych

Pralka 33 cm - prośba o pomoc

16 lat temu
Popsuła mi się pralka, mam dość reperowania jej co 2-3 tygodnie, ale w sumie ma prawo, bo bez problemowo pracowała 15 lat.....
teraz szukam nowej, ładowana od przodu i głębokość tylko i wyłącznie 33 cm, pomożecie wybrać coś co będzie działało bez zarzutu i w miarę cicho????
dzięki piękne :)
Obserwuj wątek
    • Gość: magdas Re: Pralka 33 cm - prośba o pomoc IP: 178.73.48.* 16 lat temu
      jest tylko jedna jedyna na rynku z wsadem 5 kg - wiem bo sama szukalam firma candy. Wystepuje tez ukryta pod forma bosh ale podobno to to samo.

Kwestia dzialania to juz inna sprawa - nie psuje sie ale na pewno mogloby byc lepiej
      • marzena_gabi Re: Pralka 33 cm - prośba o pomoc 16 lat temu
        dzięki :)
        udało mi się znaleźć dwie głębokości 33 cm: Hoover i Candy, i teraz trzeba coś z tego wybrać :)
        • hugo43 Re: Pralka 33 cm - prośba o pomoc 16 lat temu
          my mamy candy cy 2104.ma chyba 33cm.najwiekszym mankamentem jest dlugosc prania.nie ma programu szybkiego na caly wklad,jedynie na pol wkladu(30 min,w temp 50c).poza tym ujdzie w tloku.
          • Gość: aga Re: Pralka 33 cm - prośba o pomoc IP: *.ujk.edu.pl 16 lat temu
            Witam, pół roku temu miałam ten sam problem i ... znalazłam Candy GOY 1050 D

www.mixelectronics.pl/candy-goy-1050-d,16974
            Jestem z niej bardzo zadowolona, ma fantastyczne krótkie programy do szybkiego prania i zajmuje b.mało miejsca.
            Polecam gorąco :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka