Gość: emilka IP: *.crowley.pl 22 lata temu Zepsulam najlepsze spodnie jakie w zyciu mialam. Wypralam w pralce jeasy i nie zajzalam do kieszeni a teraz plama jak byk . Czym moge ja wywabic? Odplamiacze nie zadzialaly... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: RATUJCIE... 22 lata temu Próbowałaś Vanishem? Udało mi się dzięki niemu pozbyć kiedyś paskudnych plam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: RATUJCIE... IP: *.crowley.pl 22 lata temu Nie probowalam jeszcze bo przez pomylke zamiast Vanisha Global kupilam a ten nieewiele pmogl. Stokrotne dzieki, zaraz do sklepu po Vanish lece Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: RATUJCIE... 22 lata temu A jak nie pomoze,to pralnia chemiczna.Dwa razy ze spodniami bylam:-)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: RATUJCIE... IP: *.crowley.pl 22 lata temu Vanish nie pomogl.Pralnia chemiczna?Ostatnia deska ratunku, pozniej to juz tylko Domestos ... ;) Pozdrawiam i serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: A od czego ta plama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Od papierowej ulotki reklamowej :( Jak na ironie przeszukalam wszystkie kieszenie, bo zdarzalo mi sie pieniadze wyprac. Ulotka byla tak mala ze jej nie zauwazylam. Ale plama po niej jest olbrzymia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: A od czego ta plama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Plamy z pisaków i długopisów schodzą od spirytusu salicylowego ale czy to pomoże na plamy z farby drukarskiej to nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś