Dodaj do ulubionych

Zastrzyk młodości

IP: 212.56.97.* 22 lata temu
a nie wydaje sié Pani jednej i drugiej zresztá tez, ze proces starzenia to
rzecz naturalna i jesli sie ktos nie moze z tym pogodzic, to powinien isc do
psychiatry a nie wstrzykiwac sobie kielbase w cialo?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piękna Re: Zastrzyk młodości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Juvederm nie jest kwasem hialuronowym stabilizowanym!!! To kłamstwo i dziwi
      mnie, że podpisuje się pod tym lekarz. Juvederm jest tylko cross linked, co
      oznacza, ze jego czasteczki sa dośc mocno przetworzone i nie daja gwarancji
      długotrwałego efektu. Stabilizacja czasteczek kwasu jest obecna tylko w dwóch
      preparatach dostępnych w Polsce. Ale nie jest nim Juvederm. To stabilizacja
      odpowiada za długotrwałosć efektów. Efekty po Juvederm znikają po 2 miesiacach.
      Wiem, bo sama miałąm taki zabieg. I wiecej nie dam się nabić w butelkę.
      • Gość: Malinowa Re: Zastrzyk młodości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        Z tego ci mi wiadomo, wszystkie preparaty na bazie kwasu hialuronowego
        stabilizowane są w podobny sposób. Producenci dopowiadają historie, które mają
        uczynić ich produkt wyjatkowym. Juvederm to tak naprawdę usieciowana sól sodowa
        kwasu hialuronowego, to właśnie oznacza owe cross-linked. Jest to dobra i
        powszechnie stosowana metoda stabilizacji. Efekty mijaja bo kwas sie wchłania.
        Nie ma efektu regeneracji, tylko wypełnienie.
    • Gość: anonim 2 Re: Zastrzyk młodości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Masz świętą rację - ja to się boję zastrzykow i dlatego wpycham se tę kiełbasę,
      ale powiem wam autorytatywnie, że to nie jest przyjemne.
      I psy się potem zlatują!!!
    • Gość: 28latka A JA CHCE SIE ZESTARZEC Z GODNOSCIA! IP: *.net.autocom.pl 22 lata temu
      na przekor przemyslu kosmetycznemu :D tak jak Audrey Hepburn, choc ona sie
      ostro malowala (ale to na potrzeby Hollywood). A ze nie jestem zadna gwiazda,
      to A) sie nie maluje i B) mam zamiar dalej sie marszczyc i czuc z tym dobrze!
      i w zyciu sie nie przejade zaplacic oszustowi plastycznemu.
      na drzewo chemia i operacje - niech zyje naturalnosc!

• Gość: jo Re: Zastrzyk młodości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      w ubieglym roku mialam zabieg odmladzajacy z botoksu rewelacja przez 5 miesiecy
      efekt sie utrzymywal ale rowniez bol lewego przedramienia nie skutkowaly zadne
      leki przeciwbolowe ,masaze, blokady ,bylam u neurologa ,reumatologa bez skutku
      potworny bol ramienia utrzymywal sie do momentu dzialania botoksu .Ten zabieg
      robilam wraz z moja kuzynka objawy miala takie same.Dr. dermatologii ,ktora
      wykonywala wstrzykniecia twierdzila ze nie mozna wiazac tego bolu z zabiegiem
      ale dlaczego wystapil rownoczesnie u mnie i mojej kuzynki. Tego zabiegu nie
      polecam, co z tego ze czolo mi sie wygladzilo,jak na twarzy byl wyraz
      cierpienia.
    • Gość: M Re: Zastrzyk młodości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Prosze poradzcie mi jakąs odzywke do rzęs.Moze to byc prdukt gotowy lub cos
      przygotowanego w domu.Olejek rycynowy odpada ze względu na podraznianie
      oczu.Jakie były rezultaty po zastosowanych odzywkach?DZIĘKUJE!Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka