Dodaj do ulubionych

pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i paweł

IP: *.kom / *.kom-net.pl 22 lata temu
Obserwuj wątek
    • Gość: mi Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe IP: 212.244.180.* 22 lata temu
      tak, bardzo mi sie podobała, dziś powiedzianoby, że propaguje myśl katolicką i
      chrześcijańskie wartości, ale na prawdę spokojna książka, która bez zbędnych
      emocji opisuje życie rodzinki 5 osobowej
      • Gość: Madzia Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe IP: 213.17.227.* 22 lata temu
        Chyba ja odszukam i jeszcze raz przeczytam, bo naprawde fajna, a czytałam ja
        hmmmmmm ładnych pare lat temu
      • Gość: Ewa Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22 lata temu
        Pamietam bardzo mi sie podobała chociaz byłam wtedy naprawde mała i może nie
        była to książka dla mnie to ja przeczytałam. Niestey moja siostra ja komus
        pożyczyła i do dziś do nas nie wróciła, a szkoda
    • anka313 Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe 22 lata temu
      właśnie piękna książka chciałam sobie ją kupić i nie ma jej nigdzie może ktoś z
      Was wie gdzie ją można kupic?
      z góry dziekuję
      pozdrawiam
    • Gość: 16latka Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 22 lata temu
      ja tez ją czytałam niedawno.....wygrzebałam gdzies z szafki ze starymi
      ksiazkami ..:) bardzo fajna ksiażeczka:) Pozdrawiam
      • Gość: mól Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe IP: *.acn.pl 22 lata temu
        a autor?
        • traafka Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe 22 lata temu
          dołączam się do pytania o autora, bo książkę czytałam w dzieciństwie. Co prawda
          zapomniałam o niej, ale ten wątek szybko odświeżył mi pamięć: to prawda -
          piękna książka, chętnie kupiłabym ją moim małym jeszcze dzieciom i czytała. A i
          sama chętnie bym sobie poczytała...
    • Gość: anka Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe IP: *.kom / *.kom-net.pl 22 lata temu
      autor to łucia waniek a wydawnictwo z krakowa ale nie znam nazwy
      • Gość: natka fajna książka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        to naprawdę fajna książka. kiedyś ją czytałam ale bardzo dawno temu. o ile
        dobrze pamiętam to była napisana w formie pamiętnika???
    • Gość: fanka my chcemy wznowienia magdy...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      jw
      • kocio-kocio Re: my chcemy wznowienia magdy...... 22 lata temu
        Ja ją widziałam parę miesięcy temu w jakimś supermarkecie.
    • Gość: anka Re: pamiętacie taką książkę ? magda ,piotr i pawe IP: *.kom / *.kom-net.pl 22 lata temu
      w jakim supermarkecie??
      proszę przypomnij sobie!1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka