Gość: Asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu jak sprać plamy z oleju na jeansach? próbowałam już Ludwikiem ale się nie sprało. dzięki za porady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina7 Re: olej na dżinsach 22 lata temu Może spróbuj ponownie. Mi spranie plamy z oleju na bawełnianych spodniach udało się za trzecim razem. Najpierw plamę obficie polej płynem do naczyń i pozostaw na ok 1 godz, potem włóż do pralki (nie wypłukując wcześniej płynu) i normalnie wypierz. Słyszałam też, o sposobie wywabiania tłustych plam za pomocą prasowania przez bibułkę, ale jeansy są chyba na to za grube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: olej na dżinsach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu spryskaj vanishem do prania dywanów - suteczny , cały czas go uzywam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanka Re: olej na dżinsach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Tłuste plamy zawsze wywabiam Ace (wybielaczem and wybielacze :)))) U mnie działa i na spodniach dresowych i na dżinsach i na koszulkach bawełnianych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna Re: olej na dżinsach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Spróbuj płynu Shout marki Johnson&Johnson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: olej na dżinsach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu a ja proponuję mydełko galasowe - naprawdę skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś