Gość: mariolka IP: *.daminet.pl 21 lat temu moze ktos mi poradzi zanim udam sie do jakiegoś serwisu. Pralka skończyła prać,a tu pranie nie odwirowane,próbowałam lecz nie działa wirówka co sie mogło stać.Pralka candy z góry ładowana pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Pralka Candy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu No ta nie chodź do serwisu. Czy pompa chodzi - czy słychać charakterystyczny dźwięk wypompowywanej wody? Jeżeli to slyszysz, to odkręć i oczyść filtr - uwaga - woda na podłodze. Sprawdź, czy waz spustowy nie ma załamań. Jeśli jednak pompa nie pracuje, to serwis. A czy bęben się obraca? Bo może spadl pasek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Pralka Candy IP: *.daminet.pl 21 lat temu filtr czysty, wąż bez załamań ,bęben nie wiem czy sie obraca bo pranie takie niedoprane,a pasek nie wiem a moze jakas inna przyczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Pralka Candy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Czy jesteś blondynką? Odpowiedz Link Zgłoś