piscina 21 lat temu Czy to rzeczywiscie taka czysta i opłacalna sprawa i czy TPSA nie wyciągnie jednak rąk po opłatę za rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danka76 Re: Tele2 - warto? 21 lat temu mam tele2 od pół roku. wszystko ok, telekomunikacji płacę tylko abonament, a oszczędności mam dość duże. Spodziewałam się z tele2 rachunku na ok 100 zł. a dostałam na 27,00 (i to za pół roku, bo wysyłają dopiero po przekroczeniu 25 zł) Nie wiem czy tyle zaoszczędziłam, czy tak mało dzwoniłam, ale naprawdę się nie ograniczałam. Więc narazie jest ok. A telekomunikacja ciągle do mnie wydzwania, czy nie chcę do nich wrócić... Powiedziałam, ze wrócę, jeśli mi zaoferują lepsze warunki od tele2. I nareszcie przestali mnie nękać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm.1 Re: Tele2 - warto? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21 lat temu Powinnaś uważnie przeczytać regulamin przy podpisaniu umowy, dowiedzieć się kiedy będzie ustawiona preselekcja- czyli automatyczne ustawienie prefixu. Ważne jest tez jaki masz abonament w TP s.a. Jak masz jakieś pytania- pomogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
piscina Re: Tele2 - warto? 21 lat temu Dzięki serdeczne za ofertę pomocy, a Dance za informację, ale chyba damy sobie spokój z tym Tele2, przynajmniej na razie. Bardzo malo dzwonimy z domowego stacjnarnego, bo jest stale łącze, więc duzo spraw załatwia się mejlami, no i jest jeszcze Skype, dzięki któremu można za darmo rozmawiać nawet z zagranicą. Odpowiedz Link Zgłoś
sonja1 Re: Tele2 - warto? 21 lat temu nie za bardzo warto, moja siostra miala przez trzy miesiace, a kiedy zerwala z nimi umowe, tele 2 zablokopwalo jej polaczenia na komorki. generalnie w tej firmie jest kompletna dezinformacja, zrobia wszystko zebys podpisala umowe ale nie poinformuja o wszystkich warunkach jej zerwania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Tele2 - warto? IP: *.hsd1.il.comcast.net 21 lat temu Jak duzo dzwonisz za granice to warto,nie wiem czy dodali teraz komorki do swoich sieci,ale wczesniej wiemze byl z tym problem,nie moglas sie dodzwonic. Fakt przysylaja ci drugi podkreslam drugi rachunek kdopiero po 3 miesiacach oczywiecie jak nie przekroczylas 25 zl,bo jak przekroczylas po 1szym m-su to ci od razu przysylaja. Wracam do mojego podkreslenia ze 2 rachunki,bo 1szy normalnie ci przyjdzie tyle ze z elekomunikacji. Tyle ze telekomunikacja ma umowe z poczta i placisz za przekaz ok 99 gr.natomiast za TELE2 placisz chyba 3 zl.cos kolo tego. Ogolnie nie masz czego sie bac,bo kiedys pracowalam w czyms takim,i wiem jakie sa opinie ludzi,przecierz by mnie zlinczowali jakby cos byloby nie tak. A co do niektorych osob ktore chodza i bzdury gadaja to juz odmienna sytuacja,pozniej ludzie wystraszeni w domach siedza ze podpisali jakas umowe pod wplywem impulsu,a ja niestety musialam posweicac swoj prywatny czas bo jakis dupek ne wyjasnil do konca o co chodzi. Jak chcecie zerwac umowe to najlepiej zadzwonic do telekomunikacji i oni wtenczas z mila checia przelaczaja cie z powrotem,tyle ze jak juz sie to zrobi to niestety nie mozesz podpisac po raz drugi umowy z TELE2 jakbys chciala,coz teki maja zasady. Jak podpisujesz umowe to zostawiaj ci kopie umowy,i cennik,tzn ile kosztuje rozmowa,dobre jest to ze tam jest o ile pamietam(bo to bylo jakis czas temu) sekundowe naliczanie.Normalnie rozmawiasz minute,ale po minucie nastepuje to sekundowe naliczanie,czyli placisz dokladnie za tyle ile rozmawiasz.Nie zawsze udaje sie nam rozmawiac dokladnie co do minuty,przynajmniej ja nie znam takiej osoby,wiec to sekundowe naliczanie jest ok. Najbardziej gubi fakt osob ktore chodza i chca za wszelka cene podpisac umowe,nie wytlumacza,a to wlasnie gubi ludzi bo jak maja zaufac? Rozmawiasz uzo z zagranica to jest jak najbardziej oplacalne bo pamietam ze maja dosc duza roznice,zwlaszcza jak sie dzwoni w godzinach wieczornych,ale wszystko tam sie ma opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Tele2 - warto? IP: *.crowley.pl 21 lat temu popytaj na forum telefony tam pisza negatywnie o tele2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Tele2 - warto? IP: *.hsd1.il.comcast.net 21 lat temu tak sie wtenczas rozpisalam,starajac sie cos wytlumaczyc ze zapomnialam dopisac ze telekomunikacja nie bedzie cie naliczac podwojnie.Za normalne rozmowy bedzie cie naliczac telekomunikacja,a to co oferuje tele2 bedzie na drugim rachunku..ktory dostaniesz najpozniej po 3miesiacach (jak przekroczysz kwote 25zl). Ok to tyle.papa Odpowiedz Link Zgłoś