Dodaj do ulubionych

Dyskonty spożywcze

21 lat temu
Witam. Czy i co kupujecie w dyskontach spozywczych? Mam w okolicy 3 - Biedronkę, lider price'a i plusa i muszę przyznać, że w Biedronce kupuję dość sporo rzeczy, np. waciki, wkładki, husteczki hig., slodycze, jogurty, w plusie bardzo dobre makarony.Wiadomo, że są rzeczy które się nie nadają, a niektóre właściwie nie odbiegają jakością od firmowych (biedronkowskie jogurty produkuje bakoma i ja nie widzę różnicy). A jak jest u Was? Czy macie cos dobrego, sprawdzonego w którymś z tych sklepów? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kraxa ja nie kupuje w dyskontach 21 lat temu
      bo jak poczytam sklad to od tych E i innych ciemno mi sie przed oczami robi.
      Nie znaczy to, ze w "normalnych" sklepach wybieram tylko "markowe" produkty.
      Kieruje sie tym co widze na etykiecie, no i tym co juz mam przetestowane. I nie
      kupuje w hipermarketach generalnie. A jogurtów z biedrony to bym sie bala,
      podobnie jak wody mineralne- pewnie kranówka. U mnie w pracy poczas upalów 2
      lata temu, zgodnie z jakims am przepisem dostawalismy wode. To byla woda z
      edeki chyba, niefirmowa i kompletnie nie dlao sie tego pic. Nawet kwiatów bylo
      szkoda, zeby podlac. Nie mam zaufania do "bezfirmowych" produktów, ani do sieci
      lamiacych prawa pracownicze. Ja w kazdym razie sie do tego nie dokladam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka