Gość: zojka IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Czy znacie jakieś sprawdzone sposoby na tę dolegliwość? Dodam,że zovirax i inne tego typu nie pomagają.To,jak w tej chwili wyglądam woła o pomste do nieba!!! Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kawka Re: opryszczka IP: *.avamex.krakow.pl 21 lat temu Witam."Podciągnęłam " podobny wątek dla ciebie .Oprócz maści koniecznie zażywaj HEVIRAN!Jest naprawdę skuteczny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: opryszczka IP: *.aster.pl 21 lat temu domowy sposób :przekroić cebule i zeskrobac łyżeczka miąż. przyłóż na chore miejsce. Przestaje bolec i szybko mija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: opryszczka IP: *.bulldogdsl.com 21 lat temu Ja też mam problem z opryszczką. Był okres, że zanim wyleczyłam jedną pojawiała się następna. Haviran już przestał na mnie działać. Poza tym on działa w danym momencie ale nie uodparnia na przyszłość. W końcu lekarz polecił mi Groprinosin - lek anywirusowy - jest na receptę. Brałam go przez ok. tydzień 3 razy dziennie po 2 tabletki. Teraz "dla przypomnienia", jak wyraził się mój lekarz, biorę co miesiąc przez jeden dzień (3 razy 2 tabletki) i pomaga tzn póki co odpukać nie mam opyszczki. Lek nie jest tani bo 50 tabletek kosztuje ok 50zł i nie ma refundacji. Ale było warto. Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: opryszczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Ja stosuję płyn Sonol, lub smaruję opryszczke czosnkiem...mi pomaga Odpowiedz Link Zgłoś