Gość: ja IP: *.dip.t-dialin.net 21 lat temu czy moge na kafelki na podlodze polozyc inne kafelki przy ogrzewaniu podlogowym, i jeszzce jedno pytanie , czy mozna na suficie polozyc na drewno karton gips dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anek Re: ogrzewanie podlogowe IP: *.wiresslan.pl / 62.233.177.* 21 lat temu jesli masz na mysli mate grzejna, to tak. stare kafle, mata, nowe kafle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ogrzewanie podlogowe IP: *.dip.t-dialin.net 21 lat temu aha, kafelki sa na podlodze i nie wiem czy moge na nie polozyc nowe, czy musze je zerwac i dopiero nowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek to wlasnie Ci napisalam :) IP: *.wiresslan.pl / 62.233.177.* 21 lat temu na stare kafle kladziesz mate i potem nowe, tylko zwroc uwage na grubosc - prog sie zrobi i moze trzeba bedzie podciac drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: to wlasnie Ci napisalam :) IP: *.dip.t-dialin.net 21 lat temu na stare kafle mate, jaka mate? nie mam zielonego pojecia Odpowiedz Link Zgłoś