Gość: mysiam IP: 195.205.32.* 21 lat temu hej,na skórzanej kurtce-jasny brąz ,am ryskę z długopisa-jak mogę to usunąc? oczywiscie żeby tez nie uszkodzic skóry? dzieki za wszelkie wskazówki,mysiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)))) NIEZAWODNY SPOSÓB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Skup się i powtarzaj po cichu 10 X, mocno skupiając uwagę na plamie "Znikaj kresko nieczysta":) A tak serio to moze spróbuj delikatnie gumką do gumowania długopisów. Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: długopis a skórze-jak wyczyscic? 21 lat temu spirytus salicylowy.Ale najpierw sprawdz w newidocznym miejscu, czy nie zostawi plamy matowej na skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiam Re: długopis a skórze-jak wyczyscic? IP: 195.205.32.* 21 lat temu dzieki za rady;-) jutro z rana bedę 10 razy odmawiać zaklęcie-;) a potem sprobuje ze spirytusem;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: długopis a skórze-jak wyczyscic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Spróbuj wcześniej lekko gumką do gumowania,ja tak usunełam dość dużą kreskę,też z jasno brązowej,bardzo mmiękkiej skóry,ale bardzo delkatnie gumuj! Odpowiedz Link Zgłoś