Gość: grożna IP: 195.205.3.* 21 lat temu Po przeczytaniu waszych opini o tesciowych to tylko to przyszło mi do głowy jestescie dziewczyny ograniczone i szkoda mi Was.i tych biednych męzów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9931 Re: Synowe durne dziewuchy 21 lat temu Gość portalu: grożna napisał(a): > Po przeczytaniu waszych opini o tesciowych to tylko to przyszło mi do głowy > jestescie dziewczyny ograniczone i szkoda mi Was.i tych biednych męzów. To mało Ci przyszło do głowy, mogłaś się bardziej wysilić na pewno potrafisz pliss... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durna dziewucha Re: Synowe durne dziewuchy IP: *.org 21 lat temu a mi szkoda takich teściowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia Re: Synowe durne dziewuchy IP: *.kom / *.kom-net.pl 21 lat temu szkoda że tylko umiecie na teściowe nażekać a może tak na siebie popatrzysz i dopiero porównaj każdy ma naco go stać a szkoda bo życie jest takie krótkie a my tylko nażekamy na wszystko jestem teściową i mnie nieobchodzi co młodzi robią to ich sprawa jak się kłucą to mnie niema łóżko ich pogodzi a ja mam czyste sumienie aby z dala od ich kłutni na tym dobrze wychodze ale wy za pare lat tęż będziecie teściowe i będą o was tak piasać będzie ci bardzo miło wtedy co nie żeś wredna teściowa oj pomyśl co piszesz? może ci dzieci niechce bawić? albo powinna dać ci całą ręte boś biedna synowa co? to byśmy byli dobre teściowe no nie? pozdrawiam przyszłe teściowe Odpowiedz Link Zgłoś
kicia72 Re: Synowe durne dziewuchy 21 lat temu Teściowej Jasi to oprócz zrozumienia od synowej, to jeszcze by się przydał słownik ortograficzny. Ja tez jestem jedną z tych wrednych synowych-swojej teściowej nie znoszę i nie utrzymuję z nią żadnych kontaktów, a także nigdy niczego od niej nie oczekuję ani nie oczekiwałam. Ze swojej strony nie daję jej nic, ani sympatii, ani zrozumienia, ani zainteresowania.Znając jej charakter, to na stare lata zostanie sama w domu starców, bo jest znienawidzona przez całą rodzinę, więc raczej nikt jej nie pomoże. Rózne są synowe i rózne są teściowe i nie można generalizować.Moja siostra ma na przykład wspaniała teściową, którą poprostu uwielbiam i siostrze zazdroszczę- ja niestety na taką nie trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: Synowe durne dziewuchy 21 lat temu Widzisz mi tesciowa nic nie dała, dzieci mi bawiła i ja jej płaciłam jak obcej osobie bo jest rencistką i ma niewiele, nie dali mi również nic moi rodzice, wszystkiego dorobiliśmy się sami bez jakiejkolwiek pomocy, ale tu nie o to chodzi. I cieszy mnie to, bo wiem co mam za jaką cene i ile wyżeczeń nas to kosztowało i nie jest tak jak piszesz że gdyby teściowa rente dawała to by było super. Takie jest tylko wasze zdanie. Wiem że niektóre synowe uwielbiają swoje teściowe i pisałam już o tym że im zazdroszcze i nie mówię że wszystkie teściowe są takie czy owakie, mi po prostu trafiła sie taka gorsza i nie bedę jej wychwalała bo i nie ma za co, a właściwie jest- wspaniale wychowała syna, ale to wszystko. I to nie jest tak że postępowanie mojej teściowej razi tylko mnie, mój mąż a jej syn też dostrzega w niej wady. Mam syna bedę też teściową i mam wielkie marzenie aby moja synowa nie musiała wyżalać się na mnie komukolwiek, a jeśli będzie to na pewno bedzie miała ku temu powody, ale mam nadzieje że do tego nie dojdzie. Dlaczego wy teściowe tak strasznie sie oburzacie ze synowe sobie ponarzekają, bierzecie to do siebie, a kazda z nas mówi o swojej tesciowej, a nie o wszystkich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olejcie Re: Synowe durne dziewuchy IP: *.org 21 lat temu one są zazdrosne o synalków i nie potrafią sie pogodzić z faktem,że kochany syneczek pokochał inną kobietę.Lepiej teściowe zajmijcie sie swoimi mężulkami i przestańcie wpieprzać i często rozwalać małżeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
wellla Re: Synowe durne dziewuchy 21 lat temu Widać, że Ty jesteś tą dobrą teściową. Teściowe nie powinny się wtrącać. I tyle. Powinny pozwolić nam synowym po prostu żyć, a nie doprowadzać do stanów nerwicowych. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: Synowe durne dziewuchy 21 lat temu Zanim zostanie się durną teściową, to na ogół wcześniej jest się durną synową. Głupota jest ta sama nie zależnie od wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz rację Basiu Re: Synowe durne dziewuchy IP: *.org 21 lat temu niektóre teściowe już zapomniały,że kiedyś też były synowymi(durnymi) i miały problemy ze swoją teściową,która sioe do wszystkiego wpier................a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Synowe durne dziewuchy IP: 195.205.3.* 21 lat temu sama piszesz że synowe też sa durne.bedziesz taka sama tesciową o której piszesz, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do joli Re: Synowe durne dziewuchy IP: *.org 21 lat temu niekoniecznie! dziecka nie mam i raczej nie zamierzam! a chodziło mi o to ,że teściowe chyba zapomniały,że też kiedyś były synowymi! zapomniał wół jak cielęciem był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Synowe durne dziewuchy IP: 195.205.3.* 21 lat temu Przeciąc wszystkie pępowiny z mamuskami i tesciowymi. Dobra rada.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz rację Jolu Re: Synowe durne dziewuchy IP: *.org 21 lat temu ja, pomimo,że mieszkam blisko swoich rodziców, nie pozwalam im wtrącać się w nasze małżeństwo.Oczywiście kiedy trzeba, wysłucham rad ale nie pozwalam ingerować zbytnio w nasz związek.My sami musimy podejmować decyzje i uczyć się na własnych błędach.Rodziców należy szanować,ale kiedyś w końcu trzeba odciąć tą pępowinę i uczyć się samodzielności.Szkoda tylko,że kobietom to przychodzi o wiele łatwiej niż mężczyznom, stąd te problemy w relacjach teściowa-synowa. Odpowiedz Link Zgłoś
grazia.eni Re: Synowe durne dziewuchy 21 lat temu Myślę, że niedługo te problemy same się skończą. My byliśmy od rodziców (wszystkich) najpierw 400 km, teraz kilka tysięcy. Żyjemy własnym życiem, synowie pewnie wyjadą jeszcze dalej. Najważniejsze, żeby być samowystarczalnym i na starość mieć taką emeryturę, żeby można było poradzić sobie samemu, bez niczyjej łaski. Moja mama taką ma i chociaż w dzieciństwie prawie jej nie widziałam, to teraz przynajmniej możemy spokojnie się dorabiać po swojemu i jestem samodzielna jak mało która córka czy syneczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Synowe durne dziewuchy IP: *.pl 21 lat temu Ja tam swojej synowej żle nie życzę, ale chciałabym aby miała syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: Synowe durne dziewuchy IP: *.org 21 lat temu i myślisz,że przez to, będzie kiedyś taką samą teściową jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś