21 lat temu
mam możliwość podjęcia pracy ale nie chciała bym źle wypaść nie wiedząc co
to są usługi b2b proszę pomóżcie
Obserwuj wątek
    • bardzo_ciekawa_zycia Re: praca b2b 11 lat temu
      to skrót od angielskich słów Business To Business, używanych do określania transakcji pomiędzy firmami i instytucjami (partnerami, dostawcami, dystrybutorami, punktami sprzedaży, punktami usługowymi, itp.) wykorzystujący środki elektroniczne do zawierania transakcji. Internetowe platformy B2B dostarczają między innymi takich narzędzi jak wyrafinowane systemy autoryzacji i kontroli uczestników, przejrzyste katalogi i wyszukiwarki ofert czy rozbudowane systemy składania zamówień.

B2B są to transakcje kupna-sprzedaży dóbr i usług w obrocie między firmami.Przeznaczony jest dla producentów, pośredników handlowych, dystrybutowrów i hurtowników w zakresie komunikacji, integracji systemów komputerowych, dokonywania transakcji i wymiany dokumentów oraz przesyłania produktów.

Polecam poczytać trochę artykułów na ten temat, sama definicja może nie rozjaśnić wszystkiego
      nowymarketing.pl/a/3529,fakty-i-mity-o-platformach-b2b
      inwestycje.pl/ecommerce/Platformy-B2B---skazane-na-sukces-;181059;0.html
      • aankaa Re: praca b2b 11 lat temu
        myślisz, że czekała na twoją odpowiedź prawie 10 lat ?

niech gazeta weźmie się za archiwizację...
        • bardzo_ciekawa_zycia Re: praca b2b 11 lat temu
          Może, ktoś inny będzie szukał takiego tematu, wejdzie na to forum i akurat okaże się to dla niego pomocne.
    • redbay Re: praca b2b 10 lat temu
      Ja mogę polecić rozwiązanie firmy RedBay. Platforma integruje się ze wszystkimi systemami ERP jak i z popularnymi platformami sprzedażowymi jak: allegro, eBay, itd..
      b2b.redbay.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka