Dodaj do ulubionych

Zamiast etatu

21 lat temu
a ja pracuje z domu... sam wyznaczam sobie cele, sam jestem za siebie
odpowiedzialny, nigdy nie musze wstawac rano - moge isc spac dokladnie wtedy
kiedy chce... nie pamietam zebym sie w tym miesiacu polozyl spac wczesniej niz
o 9 rano co prawda... ale coz jak sie kocha swoja prace to mozna nawet 20
godzin dziennie pracowac :-) SEO ROX

-
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Zamiast etatu IP: *.psi.ch 21 lat temu
      "nigdy nie musze wstawac rano" - i dlatego o 5 rano wisisz na sieci :D LOL:)
      • Gość: Paweł Re: Zamiast etatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        Czytaj ze zrozumieniem, on nie wstaj rano, on się rano kładzie ;-)
    • Gość: daro umowa o prace w Polsce to zwykle dawanie d* IP: *.mentorg.com 21 lat temu
      Polowa kosztow pracodawcy idzie na roznych nierobow i darmozjadow (ZUS, NFZ,
      PIT, skladki itd itp). Pracodawca placi 1900PLN, a pracownik dostaje 1000PLN -
      SOCJALIZM SOCJALIZM UBER ALLES!!!
      • Gość: Yoga Re: umowa o prace w Polsce to zwykle dawanie d* IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21 lat temu
        I ja takze pracuje w domu i bardzo mi sie to podoba.
        • Gość: enigma Re: praca w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          Też bym chciała!
          Ale co może robić w domu tzw. pracownik biurowy ze stałym dostępem do internetu?
          Macie jekieś pomysły?
          • Gość: pit kamerka internetowa :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 21 lat temu
            i igraszki biurowe live.
          • Gość: mituska Re: praca w domu IP: *.75.50.36.mielec50.tnp.pl 20 lat temu
            Niestety pomysłu nie mam ale bardzo bym chciała mieć.Jestem bez
            pracy.Powodzenia!
      • Gość: salto Rzad Marcinkiewicza tez ma zaladki! No nie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
        z czego by zyli jabyscie nie placili? Z czego ? sie pytam? musieli by krasc lub
        jeszcze gorzej sie prostytuowac lub ofoerwac platna protekcje?? biedny rywinek
    • annagabriela Re: Zamiast etatu 21 lat temu
      Tak, tak, niby zamiast etatu, ale czym się taka praca różni od etatowej? Tylko
      godzinami pracy? Tak czy siak nadal jest się tylko pracownikiem zdanym na łaskę
      i niełaskę pracodawcy. Jak sobie pomyślę, ile stresów ludzie mają w pracy i jak
      sobie przypomnę ile ja przeszłam stresów w moich poprzednich etatowych
      zajęciach, to chcę tylko jednego: uniezależnić się od pracodawcy, pracować dla
      siebie, żebym juz nigdy nie musiała słuchać się szefa. Mój program zaczęłam już
      wprowadzać w życie i Was też zachęcam.Biorę się za dobry program partnerski, bo
      chcę
      wreszcie zarabiać a nie tylko pracować i zarabiać :)
      Niecodzienna oferta pracy
      Rozwijaj inteligencje finansowa
      • plik00 Re: Zamiast etatu 21 lat temu
        Z TAKIMI PIERDOŁAMI TO PROPONUJĘ NA INNE FORMUM:NP.PEWNE SYSTEMY W TOTOLOTKA ALBO GWARANTOWANE WYGRANE MIN.1MLN.$ ITP.ITD.
        WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH INFORMUJĘ ŻE TYCH DWÓCH PANÓW FESNAKÓW PROPONUJĄ INTERES ŻYCIA NA KTÓRYM MOŻNA ZBIĆ KROCIE, KAŻDY MOŻE SPRÓBOWAĆ, KAŻDY JELEŃ?
      • agunia_29 Re: Zamiast etatu 21 lat temu
        No cóż chciałoby się być niezależnym ale tak się nie da. Wszędzie jest się od
        kogoś zależnym i ma się kogoś nad głową np mieszkając w bloku jest się zależnym
        od sąsiadów. Poza tym zależy jeszcze gdzie się pracuje, czasem i szef jeszcze
        ma nad sobą swojego szefa. Jak się chce być zupełnie samemu to proszę bardzo na
        bezludną wyspę;-) Nie ma tak dobrze. Takie życie!!
        Pozdrawiam
    • Gość: crux gole sie, jem sniadanie i ide spac... IP: *.npsp.com 21 lat temu
    • Gość: tak dla odmany Re: Zamiast etatu - jebatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
      innonim, tez dobrze a moze lepie bo nie ma szefa?
    • yanca3 Re: Zamiast etatu 21 lat temu
      jutro podam wam konto , na które wpłacicie ...........$ . Po świętach trzy
      pierwsze osoby jadą na mundial w ramach promocji > reszty nie trzeba
    • Gość: Agnieszka Re: Zamiast etatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      szczęściaż z ciebie ja siedze od pół roku w domu i nie moge znalezć
      odpowiedniego zajęcia.A praca po 8 godzin dziennie nie jest dla mnie
      satysfakcjonująca wolałabym pracować nawet po 20 godzin ale tak jak ty-w
      domu.Napisz mi gdzie taką prace można dostać?Mój e-mail-milikaga@interia.pl
    • Gość: Crofty Zamiast etatu IP: *.chello.pl 19 lat temu
      Niechaj etat pozostanie, byleby wprowadzono poprawki, takie jak, na przykład
      skrócenie piątkowych godzin pracy do 13:00. Z inicjatywą wyszli młodzi ludzie,
      którzy mają dośc normowanego czasu pracy, chcący przedłużyć sobie weekend.
      Po więcej wiadomości na ten temat zapraszam na:
      www.frajdej.pl/#/f_show/f_uwolnicPiatek/info/
      Pozdrawiam entuzjastów pomysłu :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka