Gość: kasia IP: 80.51.232.* 20 lat temu pomóżcie jaki mozna kupić oryginalny prezent dla 40-latki. Chcę przygotować płytę z muzyką z 40 lat. Ale może macie jakieś inne pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiona Re: prezent dla 40-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Masz 13 lat, że takie pytania zadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: prezent dla 40-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu nie wiem co ta kobieta lubi,ale może jakąś ciekawą książkę,kosmetyczkę,kometyki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: prezent dla 40-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu pomysł z płytą idiotyczny, zbyt jawna aluzja do wieku i może sprawić obdarowanej przykrość zamiast radości:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada Re: prezent dla 40-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu nowy facet moze...? mnie,jej rówiesniczce taki prezent sprawiłby największą radość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40+ Re: prezent dla 40-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Wolałabym dostać COŚ dla KOBIETY, a nie coś dla 40-latki-;)) Taka mała, subtelna różnica-;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaK Re: prezent dla 40-latki IP: *.pl / 83.142.112.* 20 lat temu Popieram.Ja też wolałabym dostać coś "dla kobiety".Jakiś kosmetyk,biżuterię srebrn a,perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
1ania74 Re: prezent dla 40-latki 13 lat temu Również mam ten sam problem, ale nie muzyka? Lepiej coś konkretnego? A co ty chciałabyś/chciałbyś dostać na 40-stkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: prezent dla 40-latki IP: *.range86-154.btcentralplus.com 13 lat temu Kup jej perfumy z FM , jakbys byl /byla zinteresowany/a to napisz meila : mateusz1625@gmail.com , dobra cena <33,80-60 zl> za bardzo dobre produkty Odpowiedz Link Zgłoś