myszz 20 lat temu niby wyprane ale jednak szybko wraca do nich woń potu. czy da sie coś z nimi zrobić czy kosz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loreley1 Re: bluzki nt. IP: *.dip.t-dialin.net 20 lat temu Uzywasz deo "roll-on" ? Usun te "stare" plamy z potu rozcienczonym amoniakiem. wypierz i zamiast plukac w plynie do plukania tkanin zaimpregnuj ja octem dodajac go do ostatniego prania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz roll-on IP: 213.17.144.* 20 lat temu tak, używam roll on a to ma wpływ na ten pozostający zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loreley1 Re: roll-on IP: *.dip.t-dialin.net 20 lat temu Niestety. Alternatywa jest deo w sztyfcie lub kremie, bo zapewne na ten w sprayu jestes tak samo uczulona jak ja ;) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: roll-on IP: 213.17.144.* 20 lat temu dzieki, strasznie się przyzwyczaiłam do kulki. po sztyfcie się lepię a spray jakoś mi nie odpowiada. ale poszukam w sklepie czegoś dla siebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś