Dodaj do ulubionych

siedzieć jak Stanisława Ryster

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
Chciała bym nauczyć się siedzieć tak jak Stanisława Ryster z Wielkiej Gry.
Niestety jestem w stanie trzymać tak nogi tylko przez 10 minut,może wiecie
jak mogła bym wyćwiczyć nogi żeby siedzieć tak przynajmniej godzinę.
A przy okazji chciała bym zapytać czy ktoś widział kiedyś żeby Stanisława
Ryster miała założoną prawą nogę na lewą , bo ja zawsze widzę że ma lewą na
prawą. Proszę napiszcie jeśli coś wiecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariolka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Bardzo podziwiam panią Ryster, jest inteligentna, wspaniale wygląda choć ma
      swoje lata i jest b. sympatyczna. Właściwie to nigdy nie przyglądałam się jak
      ona siedzi ale chyba wiem o co ci chodzi. Ten sam styl siedzenia ma Elżbieta
      Jaworowicz ze "Sprawy dla reportera". Próbowałam ale nijak mi nie wychodzi. Czy
      uważasz że to jest bardzo eleganckie? :-))
      • Gość: teresa Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        W zasadzie wygląda to naprawdę ciekawie.
        • Gość: mariolka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          Tylko trochę niewygodne jak dla początkującego
          • jowitaa1 bedziesz tak dlugo prowadzic wielka gre,to 19 lat temu

tez sie nauczysz tak siedziec.Wszystko jest kwestia praktyki.Ona tez cwiczyla w
            domu przed lustrem i to godzinami
            • slon2002 ona ma już ponad 100 lat i dawno nie żyje 19 lat temu
    • Gość: maszynistatv Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Rysterowa przychodzi na nagranie kilka godzin wczesniej. Cała ekipa układa jej
      te nogi, zabezpieczjąc w specjalny sposób aby sie nie zsuneły. Nagranie trwa
      kilkanaście minut, potem ponowne ustawianie itd. Po zakończonym nagraniu cała
      ekipa masazystów pracuje bo inaczej Rysterka nie zrobiłaby nawet kroku. Tak juz
      jest od lat.
      • Gość: teresa Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        To co napisałeś jest naprawdę nieprawdopodobne przecież ona siada i zakłada
        nogę na nogę na wizji i napewno nic takiego nie ma miejsca.
        Myślę że naprawdę żartowałeś.
      • Gość: niewielkigracz Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
        Maszyniasty, chyba nigdy nie byłeś w studio przy nagraniu Wielkiej Gry.To co
        piszesz jest bardzo złośliwe i niesprawiedliwe."Cała ekipa" pracująca przy
        nagraniu dbała o to, aby godzinne nagranie przebiegło sprawnie i bez
        zakłóceń.Nogami Pani Ryster zajmowała się Sama Zainteresowana.Jedynie
        kamerzyści pilnowali, aby obraz był perfekcyjny /ale nie było mowy o jakichś
        specjalnych zabezpieczeniach(!?)/. Nagranie trwało 60 minut - bez przerwy!...
        Swoją drogą, to smutne że tak wybitna postać polskiej TV pozostaje w pamięci
        widzów z powodu "ułożenia nóg na fotelu"...
      • korzkwy Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 19 lat temu
        Maszyniasty, chyba nigdy nie byłeś na nagraniu Wielkiej Gry w studio(!).Cała
        ekipa pracowała na to, aby sześćdziesięciominutowe nagranie przebiegło jednym
        ciągiem, sprawnie , bez zakłóceń.Pani Ryster siadała sama,bez pomocy i
        jakichkolwiek dodatkowych zabiezpieczeń (!?).Jedynie kamerzysta zwracał
        dyskretnie uwagę, aby kadr był skomponowany właściwie...Swoją drogą - to
        smutne, że tak wybitna postać naszej TV,realizująca perfekcyjnie swój program,
        pozostaje w pamięci telewidzów z powodu "układania nóg na fotelu"...
    • Gość: ewa Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Myślę że powinnaś siedzieć codziennie przez jakiś czas to w końcu się
      przyzwyczaisz.
    • Gość: zośka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Kiedyś widziałam jak prywatnie poza programem miała prawą nogę na lewej, ale
      nogi zawsze ma odkryte do kolan.
    • Gość: miśka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Na początek nie zakładaj nogi tak wysoko jak ona to będzie ci łatwiej.
      • Gość: kasia Re: a tak w ogóle IP: *.aster.pl 20 lat temu
        siedzenie "noga na nodze" jest niezdrowe,krew ma utrudnione krążenie i w miejscu
        ucisku jednej nogi na drugą pękają naczyna krwionośne, więc nie polecam
        • Gość: kayka Re: a tak w ogóle IP: 81.210.22.* 20 lat temu
          ale podobno b. eleganckie ...
          • veeto1 Re: a tak w ogóle 20 lat temu
            Gość portalu: kayka napisał(a):

> ale podobno b. eleganckie ...

wprost odrwotnie.
            • Gość: kayka Re: a tak w ogóle IP: 81.210.22.* 20 lat temu
              o nie, nie..
              tu sie nie zgodze.
              Naczytalam sie podreczniko w SV i jest to b. eleganckie i kulturalny sposob
              siedzenia kobiety w spodnicy.
              • veeto1 Re: a tak w ogóle 20 lat temu
                Być może, ale protokół dyplomatyczny nie przewiduje. Sama siedzę z założoną
                nogą, ale w spotkaniach służbowych w mojej firmie to niedozwolone. :(((
          • Gość: emm Re: a tak w ogóle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
            coś za coś :P

• Gość: wiki Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Na początek siedz tak tylko chwilkę potem przerwa potem znowu chwilę po kilku
      dniach będzie ci to przychodzić bez problemu,myślę że da się siedzieć z nogą
      założoną jeszcze bardziej wysoko od sposobu pani Ryster.
      • Gość: elegant Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Tak to jest jak się ktoś chce nauczyć kultury i elegancji z podręczników i
        telewizji;))
        • kajkai Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 20 lat temu
          nie badz zlosliwy.
          Powiedz lepiej jak ma siedziec kobieta w spodnicy, slucham ...
          ze zlaczonym nogami jak studentka ..?
          Wszedize ci powiedza ze to swiadczy to tym, ze zamykasz sie przed swiatem.

Poza tym ksiazek sie nie wstydze.
          • Gość: elegant Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            Owszem, ze złączonymi nogami lekko skierowanymi w bok, swobodnie i wcale nie jak
            pensjonarka. Noga na nogę to figura atrakcyjna szczególnie dla męskiej widowni,
            ale napewno nie jest to eleganckie.
            Pozdrawiam i życzę pouczających lektur;))
            • Gość: kayka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: 81.210.22.* 20 lat temu
              Nie znoszę cynizmu.
              Po prostu tak jest, noga na nogę lekko w bok. I tyle.

A ksiązki czytam w przeciwienstwie do niektorych.

Milego wieczoru.
              K.
                Do Kayki
                Zawsze śmieszy mnie upór ignorantów;))

Również milego wieczoru
                  to zesmy se pogadali :)

Polecam czytanie ksiazek.

Ignorantka
      • Gość: wanda Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        To jest prawda jestem pewna że się nauczysz ja czasami mam założoną nogę na
        nogę naprawdę bardzo wysoko i owszem nie jest to wygodne ale myślę że warto.
        • Gość: ko Lubię... IP: *.spray.net.pl 19 lat temu
          Lubię patrzeć na zgrabne nogi, kobiety w krótkiej spódnicy i pończochach
          założone wysoko;0
          • Gość: homo_erectus Re: Lubię... IP: *.acn.waw.pl 19 lat temu
            oj, ja tez... i jeszcze szpilki
    • Gość: gosia Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Myślę że pani Ryster siedzi tak tylko kiedy prowadzi program i dlatego chciała
      bym zapytać czy ktoś widział jak siedzi pani Ryster prywatnie?
      • Gość: karolina Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Kiedyś widziałam ją w innym programie i siedziała tak samo.
        • Gość: ko Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.spray.net.pl 19 lat temu
          Widuję w kawiarni. Siedzi przyzwoicie i godnie. Jak starsza pani...
      • Gość: mysia Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
        Ja widziałam, ale jak stała, to nie wiem, czy się liczy.
        Wparowała do telewizyjnej stołówki wykrzykując coś na pół gmachu, stanęła w
        drzwiach w rozkroku, wzięła się pod boki i wrzeszczała dalej.
        Zaiste, bardzo elegancka kobieta
        • Gość: inż. Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
          Podobno miała przylepiec dwustronny powyżej kolana i dlatego tak długo i
          zgrabnie wytrzymywała w tej pozie. Bo nogi się sklejały na czas programu, a sama
          poza nie wymagała wówczas zbytniego wysiłku.
    • Gość: kaja Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Czy myślicie że dało by się faktycznie mieć nogę założoną jeszcze wyżej?
      • Gość: Renia Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Tak da się mieć nogę założoną jeszcze wyżej od pani Ryster ,kiedyś widziałam
        jak aktorka Teresa Gałczyńska miała tak wysoko założoną nogę na nogę że mogła
        chwycić ręką za kostkę tej założonej nogi.
        Siedziała tak bardzo wytrwale nogi były ustawione pod sporym kontem idealnie
        złączone a ta założona noga niczym nie była podparta .
        Było widać że dla pani Teresy to nie było takie całkiem łatwe żeby nogi tak
        utrzymać ale dzielnie pozostawała w tej pozycji ,naprawdę byłam pod wrażeniem.
        • Gość: elen Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          Wszyskiem <elegantkom> zakładającym nogę na nogę polecam lekturę:

kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,65367,3173548.html

• << Rozpieranie się na krześle, wyciąganie nóg przed siebie, zbyt swobodne
          zakładanie nogi na nogę może być odebrane jako wyraz braku szacunku (a poza tym
          zdradza braki w dobrym wychowaniu).>>

dziwne w takim razie ze wszystkie prezenterki tak siadaja. Aktorki z reszta tez.
            Ostatnio przyjrzalam sie na TVN podczas jakiegos programu.
            Anna Korcz, Molek i inne wszystkie tak siedzialy jak Ryster !

CO za kompletnie niewychowane baby !!!
            • Gość: Jola Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
              Masz rację że tak siedzą wszystkie prezenterki, to naprawdę wygląda świetnie i
              mi się podoba.
              • Gość: kx Marzena IP: *.spray.net.pl 19 lat temu
                Najzgrabniejsze nogi i resztę ma Marzena Sulikowska!!!!!!!!
          • Gość: kwa kwa Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
            Gość portalu: elen napisał(a):

> Wszyskiem <elegantkom> zakładającym nogę na nogę polecam lekturę:
            >
            > kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,65367,3173548.html
            >
            > • << Rozpieranie się na krześle, wyciąganie nóg przed siebie, zbyt swobodne
            > zakładanie nogi na nogę może być odebrane jako wyraz braku szacunku (a poza
            tym zdradza braki w dobrym wychowaniu).>>

Zauważ że tam jest mowa o "ZBYT SWOBODNYM" zakładaniu nogi na nogę, a nie o
            zakładaniu w ogóle. Czyli jak rozumiem nieeleganckie jest zakładanie z
            rozkraczaniem ;) Tak jak SR jest moim zdaniem elegancko i ładnie.

A żeby tak zakładać jak SR, to myślę że trzeba się regularnie rozciągać - robić
            skłony, szpagaty (coś w tym kierunku) i inne takie ćwiczenia. Trzeba się po
            prostu gimnastykować, a nie trenować siedzenie :)))
            • z_mazur Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 19 lat temu
              Oczywiście, można zakładać nogę na nogę tak jak Sharon Stone w "Nagim
              instynkcie", to eleganckie specjalnie nie było i o tego typu zakładaniu nogi na
              nogę tu chodzi, a nie w ogóle o zakładanie.
        • Gość: violetta Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          Ja też widziałam panią Teresę z tak ustawionymi nogami miała naprawdę nogę
          założoną bardzo bardzo wysoko.
          Świetnie to wyglądało
        • Gość: Jolka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
          Wstawiam link do fotki pani Teresy Gałczyńskiej faktycznie siedzi bardziej
          wyczynowo niż pani Ryster i podobno siedzi tak często prywatnie.

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db1c371efbd7d608.html
    • Gość: Karolina Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Pani Ryster naprawdę nieżle wygląda z tak ustawionymi nogami mi się to podoba
      ona wie jak się pokazać i bardzo dobrze.
    • Gość: Gośka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Tak jak siedzi pani Ryster jest właśnie najładniej.
    • Gość: Marika Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Kiedyś podczas innego programu miała założoną prawą nogę na lewą ale nie miała
      ustawionych ich ukośnie.
      • mamalgosia Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 19 lat temu
        to była odwrócona taśma
    • Gość: Kazia Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Myślę że ona zawsze ma lewą nogę na prawej bo tak się nauczyła i tak jej
      wygodniej.
      • venes.sa Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 20 lat temu
        W kategorii glupoty, ten watek powinien zajac pierwsze miejsce.
    • Gość: jola Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Prezenterki telewizyjne zawsze tak siedzą bo tak naprawdę jest najładniej.
      • Gość: eliza Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
        ale trzeba miec zgrabne nogi bo ja probowalam ale meczy mnie to , koledzy
        powiedzieli mi ze z moimi nogami nie wyjdzie (mam grube uda) . troche bylam zla
        bo uzyli innego slowa, ale cos w tym jest
        • Gość: Kinga Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          Z grubszymi udami też można tak siedzieć ale trzeba mieć nogę założoną wyżej
          tak żeby nogi były złączone, trochę to nie wygodne ale warto.
          • lucusia3 Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 19 lat temu
            Bzdura z tymi grubymi udami. Ja tam jestem mało anorektyczna ale dośc sprawna fizycznie, nie mam żadnych problemów. A niewygodne na początku jest dla wszystkich, nawet dla mojej córci nastolatki, która wygląda dość szkieleciasto.
    • Gość: Karolina Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Ja po prostu jestem ciekawa czy teraz jak nie ma Wielkiej Gry to w innej
      sytuacji Pani Ryster też tak siedzi czy była to pozycja zarezerwowana tylko dla
      tego programu.
      Napiszcie jeśli ją widzieliście albo coś o tym wiecie.
      • kajkai Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 20 lat temu
        wczoraj siedziala tak prezenterka JEdynki, więc nie jest to pozycja
        zarezerwowana dla pani Ryster.
          Zgadza się że nie jest to pozycja zarezerwowana tylko dla pani Ryster mi
          chodziło o to czy właśnie Pani Ryster siedzi tak samo w innej sytuacji czy
          tylko kiedy prowadziła Wielka Grę.
          • Gość: kajkai Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: 81.210.22.* 20 lat temu
            mysle, ze tak chociaz widzialam ja jedynie od pasa w gore :)
    • Gość: Malwina Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Od pewnego czasu staram się tak siedzieć w pracy ale nie jest to łatwe żeby
      jednocześnie pilnować żeby nogi były złączone ustawione pod odpowiednim
      kątem,spódniczka podciągnięta nad kolano i jeszcze żeby kolano nogi na którą
      zakładam odpowiednio mocno uciskało łydkę nogi założonej i ładnie ją modelowało.
      To się udaje tylko na fotelu kiedy z przodu nie ma żadnego stolika i naprawdę
      nie jest łatwe trzeba się naprawdę postarać żeby wytrwać w tej pozycji ponad
      godzinę a tyle potrafi w mojej firmi trwać zebranie ,ale choć jestem wtedy
      mocno ścierpnięta to wiem że warto.
      I jeszcze jedno naprawdę łatwiej tak siedzieć bez pończoch no ale nie zawsze
      można.
      • Gość: Viktoria Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.adsl.inetia.pl 19 lat temu
        Wstawiam fotki Pani Ryster
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20f150873cd2ce30.html
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3308000bcdda0ab8.html
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d13fbd263aac78d.html
        • Gość: Gabi Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.adsl.inetia.pl 19 lat temu
          Szkoda że nie ma Wielkiej Gry.
        • Gość: wardog1 Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.versanet.de 19 lat temu
          Osobiście wolę jak kobiety tak siedzą

outnow.ch/Media/Img/1992/BasicInstinct/dvd-film.ws/29?w=720&h=405
          • Gość: kx Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.spray.net.pl 19 lat temu
            To jest to. I gdy są tak "ubrane".
    • Gość: Anioł Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
      Może chciała wyjść? Aby wyjść, trzeba najpierw posiedzieć, to taki pjjjjjękny
      rosyjski zwyczaj, jak nauczał Sofronow...
    • Gość: hanka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      a mogla tak ladnie siedziec, bo jak malo kto teraz pamieta, wygryzla z
      teleturnieju poprzednia prowadzaca
      • Gość: Martusia Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: 212.214.75.* 19 lat temu
        Fotka moze jakas sie znajdzie....
        bo nie mam pojecia jak siada S.R, a dostepu do polskiej telewizji
        na razie tez nie posiadam.
        Dzieki !
    • Gość: Wodzu Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
      Poprostu trzeba ćwiczyć zakładanie nóg.
      • Gość: wardog1 Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.versanet.de 19 lat temu
        Tu jest to pokazane jak

outnow.ch/Media/Img/1992/BasicInstinct/dvd-film.ws/25?w=720&h=405
        outnow.ch/Media/Img/1992/BasicInstinct/dvd-film.ws/26?w=720&h=405
        outnow.ch/Media/Img/1992/BasicInstinct/dvd-film.ws/28?w=720&h=405
        outnow.ch/Media/Img/1992/BasicInstinct/dvd-film.ws/30?w=720&h=405
        outnow.ch/Media/Img/1992/BasicInstinct/dvd-film.ws/31?w=720&h=405
        • Gość: ko siedzieć jak Stanisława Ryster? IP: *.spray.net.pl 19 lat temu
          Sharon(ka) St. do Wielkiej Gry!!!
    • Gość: Inka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      To klasyka!
      Nie wiem jak wam, ale mnie do szału doprowadza poza p. Jaworowicz. Siedzi,
      jak...no własnie, jak?
    • wampirius Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 19 lat temu
      a jakiś facet próbował tak siedzieć?
      • Gość: refleksyjna Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.autocom.pl 19 lat temu
        Dziewczyny (i Chlopcy)! Przeciez nie ma juz zadnej Wielkiej Gry, tylko
        wyludzanie przez pewien bank od emerytow (za posrednictwem reklamy z udzialem
        p. Rychter) ich ostatnich groszy. Do tego potrzebne sa zarowno ciekawie ulozone
        nogi, jak i glowa na karku, zeby wyjsc na swoje. Trzeba jednak przyznac, ze
        dzieje sie to w sytuacji, gdy po tylu wspanialych latach w Wielkiej Grze p.
        Rychter zostala na lodzie (?).
      • arawicz Re: siedzieć jak Stanisława Ryster 19 lat temu
        w niedzielnym Fakcie będzie wywiad z technicznym, szefem ekipy, która po
        programie zawsze rozplątywała nogi pani Ryster. Szukajcie w kioskach!
    • Gość: prostonogi czasem widze w programie tiwi jak facet tak siedzi IP: *.net136.okay.pl 19 lat temu
      tzn. z noga zalozona na noge.

gdzie on taka akrobacje wypatrzyl i co mu kaze ja robic przed kamerami? probowalem kiedys - niewygodne okropnie, dluzej niz kilkanascie sekund ciezko wytrzymac, a najgorszy jest ucisk na klejnoty, ze sie tak wyraze. masakra.
      • Gość: ;) Re: czasem widze w programie tiwi jak facet tak s IP: *.skynet.net.pl 19 lat temu
        Ja tak siedze, jestem facetem i jest wygodnie. Ale to prowadzi do skrzywienia
        kręgosłupa. :p
        • Gość: prostonogi Re: czasem widze w programie tiwi jak facet tak s IP: *.net136.okay.pl 19 lat temu
          to musi miec cos wspolnego z gruboscia ud. pewnie nie jestes zbyt masywny ?
    • Gość: Fanka Re: siedzieć jak Stanisława Ryster IP: *.adsl.inetia.pl 19 lat temu
      Ona naprawdę zawsze świetnie ma nogi ustawione a nie wiem czy pamiętacie jak
      dawniej kiedy nie miała jeszcze rozcięcia z przodu spódnicy bo takie kiedyś nie
      były tak modne to zawsze kiedy siadała to podciągała spódnicę nad kolana żeby
      nogi było dobrze widać.
      Takie układanie spódnicy odbywało się zawsze po wręczeniu nagrody i nawet
      trochę trwało a Pani Ryster ustawiała nogi bardzo dokładnie.
    • Gość: Pan Roman Siedzi brzydko IP: *.chello.pl 19 lat temu
      Dawniej, w czasach mojej młodości, a więc już dość odległych, taki sposób
      siedzenia uważany był za najbardziej elegancki. Nie jest to takie trudne. Moim
      zdaniem jednak dziś się przeżył. A już pani Jaworowicz zrobiła z tego prawdziwy
      kabaret: popatrzcie, ona bardziej leży niż siedzi. Myślę, że jak najszybciej
      ten przedwieczny kanon elegancji powinien zostać zastąpiony innym: np. pani
      Kwaśniewska - ona według mnie dobrze siedzi.
    • Gość: DrNobody Ja tak siedze bez problemu - jaja nie opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      Ja tak siedze bez problemu ponieważ jaja wtedy nie opadają.
      • Gość: Cyrkowiec Re: Ja tak siedze bez problemu - jaja nie opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
        Brawo przedmówca!!Oto puenta, non plus ultra!
        A kiedyś, jakie 1500 lat temu, uczyła Sophia Loren, zwana nawet u nas "Zośką":
        usiąść tak jak pani Ryster i nogi ukośnie - wyglądają na znacznie dłuższe!! I o
        oto chodzi.
        No i jaja nie opadają:)))
      • Gość: robak Re: Ja tak siedze bez problemu - jaja nie opadają IP: *.icpnet.pl 19 lat temu
        No i moczu wtedy nie popuszczam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka