anna451 20 lat temu kupuje w Leader Prise.Ostatnio kupiłam masło osełkowe i nie bardzo mogłam doczytaćsię producenta.Masło to to chyba jakieś oszukane żle się czuję po jego zjedzeniu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POLI Re: czy ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu CZYTAJ DOBRZE PRODUCENTÓW SŁODYCZE ROBI WAWEL WEDEL BUDYNIE NP GELWE JA SIĘ NIE NACIELAM BO SPRAWDZAM PRODUCENTA JAK NIE ZNAM TO NIE KUPUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: czy ktoś IP: *.chello.pl 20 lat temu dziewczyna mojego brata pracuje w firmie ktora robi rzeczy ktore sa potem wystawiane pod taka sklepowa marka, i nigdy przenigdy niczego bym tam nie kupila. sok wieloowocowy - odpady z plukania lini produkcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Kupuję tem tylko gąbeczki, szmatki, środki do czyszczenia kibelka czy wanny, tego typu duperele, broń Boże żywność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: czy ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu No niestety, ale żeby kupować żywnośc z tych sklepów trzeba mieć bardzo dobry żołądek. A już najbardziej ostrzegam przed "czekoladami" - świństwo jakich mało! Odpowiedz Link Zgłoś