Gość: Chudaa A jak jesc i przytyc IP: 82.160.16.* 20 lat temu A jak jesc i przytyc nie ma o takich zeczach rzadnych artykulow... bez sensu... nie ktorzy wola byc bardzeij puszysci niz chodzic jak szkieletory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlo Re: Jedz i chudnij IP: *.nest.gliwice.pl 20 lat temu ja zaczołem nowe zycie od 20 marca i do tej pory jest [prawie 20 kg:) w miedzyczasie odrzucilem palenie i kawe naturalna , niesamowite uczucie jak wspaniale sie czuje...:)/chlo to ..../ pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
agatolla Re: Jedz i chudnij 20 lat temu kupiłam wczoraj gazetkę i od dziś stosuję dietę. po prezczytaniu spodobała mi się i jak narazie zjadłam jogurcik z otrebami. zaraz zrobię drigie śniadanie. tylko że nie wiem jakie mają być odstepy między posiłakami. śniadanie zjadłam ok. 9-tej i tak zazwyczaj jem. resztę dostosuję. napiszcie jakie pory tych posiłków. nie raz sie już odchudzałam. majac skłonności do tycia po urodzeniu dziecka mój wskaźnik doszedł do 29!nie odchudzałam sie do tej pory specjalnie (dzidzia ma już 15 miesyięcy) tylko kupowałam największe rozmiary 46,48! horror. pomimo że karmiłam piersią waga nie spadła - tylko trochę wyglądam lepiej- brzuch się spłaszczył. ćwiczyłam trochę ale dla lepszej kondycji bo efektów znaczących po nieregularnym ćwiczeniu nie ma. odchudzałam się już w życiu pare razy i ze skutkiem! efekt jojo wystapił ale nie od razu. po prostu grubaski muszą uważać na to co jedzą. a to cukiereczek a to lodzik a to paluszek czy słonecznik... moje diety były rozsądne. ale najlepsze efekty były jak np. jeździłam na rowerze, spacerowałam albo do pracy szłam z buta. ruch to zdrowie. ale rozumiem że niktórzy nie lubią ruchu. moja bratowa nie cierpi ruchu - jedynie spacer z psami w pole/dobre i to/ - i jak się odchudza to tyłek spada je najwolniej... mam nadzieję że wytrwam w tej diecie, bo wakacje tuż, tuż. 12 kg w 3 miesiące - moje BMI wyniesie 25 ale jak schudnę tylko 6 kg-dobre i to. a i jeszcze standardowo uwaga dla tej co nie umi czytać że 12 kg nie w miesiąc ale w 3 miesiące. pozdrawiam i wytrwałości życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu Jestem na tej diecie ponad dwa tygodnie, wczoraj rozpocząłem trzeci tydzień. Jak na razie z 82 kg zszedłem na 77,5 kg. Poza dietą rower i ocet jabłkowy, to ostatnie chyba po nic. We wstępie pisu nie zgadza mi się to, że pani pisze o OGRANICZENIU ziemniaków, makaronu itp, a w jadłospisie w zasadzie ich nie ma. Ja zgodnie z wytycznymi, nie spożywam tych rzeczy, choć trochę kusi. Swoją drogą, trzy miesiące to kawał czasu. Na szczęście jest to moja pierwsza dieta w życiu, więc wytrwam:) Latuja Odpowiedz Link Zgłoś
latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu Szkoda że nikt oprócz mnie nie stosuje tej diety. U mnie dziś rano na wadze 76 kg. Czyli nie jest źle, choć ostatnio chodzi za mną sałatka warzywna z majonezem;) Chba trzeba będzie więcej ćwiczeń zapodać, bo nie chce mi się wierzyć, że od samego niejedzenia można schudnąć te 12 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu Kolejny meldunek: waga zeszła do 71 kg. Czyli minus 11 kilo. Dowiedziałem się o tym dopiero dziś, bo moja własna waga się zepsuła i kilka tygodnie się nie ważyłem. W zasadzie jestem mocno zadowolony, ale wcale nie jest łatwo. Ziemniaki prawie wyeliminowałem, warzywami staram się nadrabiać brak pewnych potraw i rodzajów pożywienia. A, z pieczywa tylko chrupkie. Po drodze przydarzyło się wesele,ale nie własne;) troszkę zaszalałem, nawet alko był. Jak widać nie miało to dramatycznie złego wpływu na dietę. Odpowiedz Link Zgłoś
latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu Klejny meldunek z pola walki z grubością: równo miesiąc po ostatnim ważeniu, dziś kupiłem sobie wagę: 66,8 kg. Za tydzień kończę dietę, ale sporo potraw mi pasuje na tyle, że włączę je do jadłospisu. Jestem zadowolony, bo zakładałem sobie osiągnięcie 65 kg do końca roku. Myślę, że jest to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu Koniec diety: 66,5 kg. Nadal odżywiam się zgodnie z przepisami i zwyczajami okreslonymi w diecie. I tak nikt tego nie czyta, ale przynajmniej mam dowód na przyszłość, że mi się udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatman Re: Jedz i chudnij IP: *.zone8.bethere.co.uk 17 lat temu Spoko, ci którzy mają do końca diety jeszcze wiele kilogramów czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej UK Re: Jedz i chudnij IP: *.server.ntli.net 20 lat temu Nie bredź przy włąściwej suplementacji i treningu zrzucisz czysty tłuszcz i wode bez utraty masy mieśniowej wlasnie przygotowywałem się do zawodów na 6ego maja i zbiłem w 2 tygodnie 6,5kg z 97 do 90,5kg, bez utraty siły czy wydolnosci, bo codziennie przy musiałęm trenowac wiec 12kg w miesiąc na luzie można zrzucić tym łatwiej im większą ma ktoś nadwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milutka Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu W ciągu trzech miesięcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwona Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu nie 12 kg w ciągu miesiąca tylko w ciągu trzech miesięcy!zgadzam się,ze to dobry sposob.stosowałam taką dietę,chudnie się 1 kg tygodniowo.trzeba się tylko przyzwyczaić do innego trybu odżywiania.Wymaga trochę wyrzeczeń ale można ją urozmaicać.Polecam.Ja schudłam 10 kg i trzymam tą wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Jedz i chudnij IP: *.adsl.inetia.pl 20 lat temu Gosiu, czytaj uwaznie :) 12 kg w ciagu trzech miesiecy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka 25 Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Hej. Co do chudniecia w krotkim czasie i jedzac nie 4 ale 5 razy dziennie jestem tego zywym przykladem:)Schudlam 20 kg w 3 mce:)Chodzilam do dietetyczki, dzieki czemu moja dieta byla pod kontrola i dostarczala mi wszystkich niezbednych skladnikow.Miedzyczasie pilam duzo wody i zieloonej herbaty...(sa rozne smakowe) polecam z wiscia i whisky przepyszna:)Teraz mam zamiar to podtrzymac przez chodzenie na basen, jazda na rowerze oraz dalsze kontynuowanie ,,dobrych nawykow zywieniowych''Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Jedz i chudnij IP: *.ustronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Tam jest napisane w ciągu 3 miesięcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu zgadzam sie z tym ze nie mozna tak szybko tracic kilogramów bo póniej dopiero bedzie obwisłu brzuch i wogule najlepjej jesc 2 kromki czarnego chleba na sniadanie na obiad ryz z warzywami pic wode nie gazaowana a kolacje mozna sobie darowc no i oczywiscie duzo owoców zrobiłam sobie taka diete i tygoidniowo 2 kilo chudłam warto pocierpic naprawde zycze powodzenia tym chtórzy chca schudnac nie sopieszcie sie macie duzo czasu ja czekałam na efekt rok i warto było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksik powodzenia IP: *.aster.pl 20 lat temu ja akurat nie mam problemów z wagą(waże 45kg)ale wydaje mi sie że ta dieta jest dobra. Nie polega na głodówce. Podtawą są warzywa i nie wyklucza mięsa.Ja isę nie odchhudzam ale wiem ile trzeba się natrudzić by zgubić kilogram.Życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Jedz i chudnij IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Jezeli autorka wyobraza sobie stosowanie termogenikow przez 3 miesiace to chyba kiepsko siedzi w temacie... Srodki te powoduja podwyzszenie temperatury ciala co przy tak dlugim okresie stosowania byloby nie do przyjecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saanndy Re: Jedz i chudnij IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 20 lat temu Dlaczego zawsze diety są na zchudnięcie a nigdy na to jak mozna przytyć kila kilogramów??Ja osobiście jestem mamą trzech urwisow i moja waga nie wzrasta ani o kilogram.Przy wzroscie 173cm waże 52 kg a chcialabym ważyć 57-60kg bardzo proszę by ktoś wynalazł diete na przytycie Dzięskuję i pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemon55 Re: Jak przytyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ja również mam 175 cm wzrostu i ważę 50 kg. Co robić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczupła Re: Jedz i chudnij IP: 83.15.152.* 20 lat temu Nie jestem gruba ale wciąż myślę o odchudzaniu... Patrząc na siebie myślę że nie mogę tak sie pokazać ludziom... Chociaż wszyscy mi mówią że jestem szczupła.. Co mam robić???? To mój nr kom 660 282 104 POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczupła Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Gosiu, chyba masz problem w czytaniu ze zrozumieniem. 12 kg w ciągu trzech miesięcy a nie miesiąca! Trenuj czytanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLADSAVAYAHOIJSOIA Re: Jedz i chudnij IP: *.elblag.dialog.net.pl 20 lat temu chodxi o obliczenie czy moja waga jest dobra mam 153 cm wzrostu i moją wagą jest 40 kilo prosze niech ktos mi to obliczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: Jedz i chudnij IP: *.lodz.dialog.net.pl 20 lat temu w ciągu trzech miesięcy moja droga a nie w ciągu miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jedz i chudnij IP: 80.51.31.* 20 lat temu W ciągu 3 miesięcy 12 kg!!Ty się naucz czytać dziewczyno,a później komentuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Jedz i chudnij IP: 195.136.118.* 20 lat temu no spoko spoko... ale bycie chudym nie znaczy ze jest sie lepszym np. ja jestem chuda i nie jest mi czasem tym dobrze ... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewula Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu ja nie jadłam słodyczy, białego pieczywa natomiast wszystkie jakie tylko ciemne piłam duzo wody niegazowanej i wciagu miesiaca słudałam 3kg zycze wszystkim takiej slnej woli pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Jedz i chudnij IP: 217.153.82.* 20 lat temu Ja myślę że to podziała.Ja jestem gruba i prubuję schudnąć i mam nadzieję że schudnę,dzięki wam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dweep Re: Jedz i chudnij IP: *.adsl.inetia.pl 20 lat temu 12 kg w 3 miesiace..to malo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Przez takie kampanie jak ta młode dziewczyny myślą, że można być atrakcyjną jedynie wtedy gdy ważą 50 kg a od tego już tylko kroczek do bulimii czy anoreksji. Dajcie kobietom żyć i mówcie im że są piękne takie jakie są. Nie pozwólcie cierpieć im tak jak ja cierpię na codzień, nie pozwólcie im zachorować na anoreksję.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Jedz i chudnij IP: *.example.net / *.jgora.dialog.net.pl 20 lat temu ja mam sprawdzony sposób 5kl w dwa dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu eeehhh nie wiem po co sa te wszystkie diety skoro i tak nic nie pomagaja:/ korzystalam juz z tylu i nic;( chociaz nie narzekam na swoja wage:p ale zawsze mogloby byc lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś