Dodaj do ulubionych

Jedz i chudnij

• Gość: Chudaa A jak jesc i przytyc IP: 82.160.16.* 20 lat temu
      A jak jesc i przytyc nie ma o takich zeczach rzadnych artykulow... bez sensu...
      nie ktorzy wola byc bardzeij puszysci niz chodzic jak szkieletory
    • Gość: chlo Re: Jedz i chudnij IP: *.nest.gliwice.pl 20 lat temu
      ja zaczołem nowe zycie od 20 marca i do tej pory jest [prawie 20 kg:) w
      miedzyczasie odrzucilem palenie i kawe naturalna , niesamowite uczucie jak
      wspaniale sie czuje...:)/chlo to ..../ pozdrawiam A.
    • agatolla Re: Jedz i chudnij 20 lat temu
      kupiłam wczoraj gazetkę i od dziś stosuję dietę. po prezczytaniu spodobała mi
      się i jak narazie zjadłam jogurcik z otrebami. zaraz zrobię drigie śniadanie.
      tylko że nie wiem jakie mają być odstepy między posiłakami. śniadanie zjadłam
      ok. 9-tej i tak zazwyczaj jem. resztę dostosuję. napiszcie jakie pory tych
      posiłków.
      nie raz sie już odchudzałam. majac skłonności do tycia po urodzeniu dziecka mój
      wskaźnik doszedł do 29!nie odchudzałam sie do tej pory specjalnie (dzidzia ma
      już 15 miesyięcy) tylko kupowałam największe rozmiary 46,48! horror.
      pomimo że karmiłam piersią waga nie spadła - tylko trochę wyglądam lepiej-
      brzuch się spłaszczył. ćwiczyłam trochę ale dla lepszej kondycji bo efektów
      znaczących po nieregularnym ćwiczeniu nie ma.
      odchudzałam się już w życiu pare razy i ze skutkiem! efekt jojo wystapił ale
      nie od razu. po prostu grubaski muszą uważać na to co jedzą. a to cukiereczek a
      to lodzik a to paluszek czy słonecznik...
      moje diety były rozsądne. ale najlepsze efekty były jak np. jeździłam na
      rowerze, spacerowałam albo do pracy szłam z buta. ruch to zdrowie.
      ale rozumiem że niktórzy nie lubią ruchu. moja bratowa nie cierpi ruchu -
      jedynie spacer z psami w pole/dobre i to/ - i jak się odchudza to tyłek spada
      je najwolniej...
      mam nadzieję że wytrwam w tej diecie, bo wakacje tuż, tuż.
      12 kg w 3 miesiące - moje BMI wyniesie 25 ale jak schudnę tylko 6 kg-dobre i to.
      a i jeszcze standardowo uwaga dla tej co nie umi czytać że 12 kg nie w miesiąc
      ale w 3 miesiące.
      pozdrawiam i wytrwałości życzę!
      • latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu
        Jestem na tej diecie ponad dwa tygodnie, wczoraj rozpocząłem trzeci tydzień.
        Jak na razie z 82 kg zszedłem na 77,5 kg. Poza dietą rower i ocet jabłkowy, to
        ostatnie chyba po nic.

We wstępie pisu nie zgadza mi się to, że pani pisze o OGRANICZENIU ziemniaków,
        makaronu itp, a w jadłospisie w zasadzie ich nie ma. Ja zgodnie z wytycznymi,
        nie spożywam tych rzeczy, choć trochę kusi. Swoją drogą, trzy miesiące to kawał
        czasu. Na szczęście jest to moja pierwsza dieta w życiu, więc wytrwam:)

Latuja
          Szkoda że nikt oprócz mnie nie stosuje tej diety. U mnie dziś rano na wadze 76
          kg. Czyli nie jest źle, choć ostatnio chodzi za mną sałatka warzywna z
          majonezem;) Chba trzeba będzie więcej ćwiczeń zapodać, bo nie chce mi się
          wierzyć, że od samego niejedzenia można schudnąć te 12 kg.
            Kolejny meldunek: waga zeszła do 71 kg. Czyli minus 11 kilo. Dowiedziałem się o
            tym dopiero dziś, bo moja własna waga się zepsuła i kilka tygodnie się nie
            ważyłem. W zasadzie jestem mocno zadowolony, ale wcale nie jest łatwo.
            Ziemniaki prawie wyeliminowałem, warzywami staram się nadrabiać brak pewnych
            potraw i rodzajów pożywienia. A, z pieczywa tylko chrupkie. Po drodze
            przydarzyło się wesele,ale nie własne;) troszkę zaszalałem, nawet alko był. Jak
            widać nie miało to dramatycznie złego wpływu na dietę.
              Klejny meldunek z pola walki z grubością: równo miesiąc po ostatnim ważeniu,
              dziś kupiłem sobie wagę: 66,8 kg. Za tydzień kończę dietę, ale sporo potraw mi
              pasuje na tyle, że włączę je do jadłospisu. Jestem zadowolony, bo zakładałem
              sobie osiągnięcie 65 kg do końca roku. Myślę, że jest to możliwe.
                Koniec diety: 66,5 kg. Nadal odżywiam się zgodnie z przepisami i zwyczajami
                okreslonymi w diecie. I tak nikt tego nie czyta, ale przynajmniej mam dowód na
                przyszłość, że mi się udało
                • Gość: Fatman Re: Jedz i chudnij IP: *.zone8.bethere.co.uk 17 lat temu
                  Spoko, ci którzy mają do końca diety jeszcze wiele kilogramów czytają.
    • Gość: Maciej UK Re: Jedz i chudnij IP: *.server.ntli.net 20 lat temu
      Nie bredź przy włąściwej suplementacji i treningu zrzucisz czysty tłuszcz i
      wode bez utraty masy mieśniowej wlasnie przygotowywałem się do zawodów na 6ego
      maja i zbiłem w 2 tygodnie 6,5kg z 97 do 90,5kg, bez utraty siły czy
      wydolnosci, bo codziennie przy musiałęm trenowac wiec 12kg w miesiąc na luzie
      można zrzucić tym łatwiej im większą ma ktoś nadwagę.
    • Gość: Milutka Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      W ciągu trzech miesięcy....
    • Gość: czerwona Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      nie 12 kg w ciągu miesiąca tylko w ciągu trzech miesięcy!zgadzam się,ze to
      dobry sposob.stosowałam taką dietę,chudnie się 1 kg tygodniowo.trzeba się tylko
      przyzwyczaić do innego trybu odżywiania.Wymaga trochę wyrzeczeń ale można ją
      urozmaicać.Polecam.Ja schudłam 10 kg i trzymam tą wagę.
    • Gość: Paula Re: Jedz i chudnij IP: *.adsl.inetia.pl 20 lat temu
      Gosiu, czytaj uwaznie :) 12 kg w ciagu trzech miesiecy :)
    • Gość: kajka 25 Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Hej.
      Co do chudniecia w krotkim czasie i jedzac nie 4 ale 5 razy dziennie jestem
      tego zywym przykladem:)Schudlam 20 kg w 3 mce:)Chodzilam do dietetyczki, dzieki
      czemu moja dieta byla pod kontrola i dostarczala mi wszystkich niezbednych
      skladnikow.Miedzyczasie pilam duzo wody i zieloonej herbaty...(sa rozne smakowe)
      polecam z wiscia i whisky przepyszna:)Teraz mam zamiar to podtrzymac przez
      chodzenie na basen, jazda na rowerze oraz dalsze kontynuowanie ,,dobrych
      nawykow zywieniowych''Pozdrawiam
    • Gość: ula Re: Jedz i chudnij IP: *.ustronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Tam jest napisane w ciągu 3 miesięcy!!!
    • Gość: karolina Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      zgadzam sie z tym ze nie mozna tak szybko tracic kilogramów bo póniej dopiero
      bedzie obwisłu brzuch i wogule najlepjej jesc 2 kromki czarnego chleba na
      sniadanie na obiad ryz z warzywami pic wode nie gazaowana a kolacje mozna sobie
      darowc no i oczywiscie duzo owoców zrobiłam sobie taka diete i tygoidniowo 2
      kilo chudłam warto pocierpic naprawde zycze powodzenia tym chtórzy chca
      schudnac nie sopieszcie sie macie duzo czasu ja czekałam na efekt rok i warto
      było
    • Gość: iksik powodzenia IP: *.aster.pl 20 lat temu
      ja akurat nie mam problemów z wagą(waże 45kg)ale wydaje mi sie że ta dieta jest
      dobra. Nie polega na głodówce. Podtawą są warzywa i nie wyklucza mięsa.Ja isę
      nie odchhudzam ale wiem ile trzeba się natrudzić by zgubić kilogram.Życzę
      wszystkim powodzenia i trzymam kciuki.
    • Gość: Tomaszek Re: Jedz i chudnij IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu
      Jezeli autorka wyobraza sobie stosowanie termogenikow przez 3 miesiace to chyba
      kiepsko siedzi w temacie... Srodki te powoduja podwyzszenie temperatury ciala
      co przy tak dlugim okresie stosowania byloby nie do przyjecia..
    • Gość: saanndy Re: Jedz i chudnij IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 20 lat temu
      Dlaczego zawsze diety są na zchudnięcie a nigdy na to jak mozna przytyć kila
      kilogramów??Ja osobiście jestem mamą trzech urwisow i moja waga nie wzrasta ani
      o kilogram.Przy wzroscie 173cm waże 52 kg a chcialabym ważyć 57-60kg bardzo
      proszę by ktoś wynalazł diete na przytycie Dzięskuję i pozrdawiam
      • Gość: lemon55 Re: Jak przytyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Ja również mam 175 cm wzrostu i ważę 50 kg. Co robić??
    • Gość: Szczupła Re: Jedz i chudnij IP: 83.15.152.* 20 lat temu
      Nie jestem gruba ale wciąż myślę o odchudzaniu... Patrząc na siebie myślę że
      nie mogę tak sie pokazać ludziom... Chociaż wszyscy mi mówią że jestem
      szczupła.. Co mam robić???? To mój nr kom 660 282 104 POMOCY
    • Gość: Szczupła Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Gosiu, chyba masz problem w czytaniu ze zrozumieniem. 12 kg w ciągu trzech
      miesięcy a nie miesiąca! Trenuj czytanie!!!
    • Gość: OLADSAVAYAHOIJSOIA Re: Jedz i chudnij IP: *.elblag.dialog.net.pl 20 lat temu
      chodxi o obliczenie czy moja waga jest dobra mam 153 cm wzrostu i moją wagą
      jest 40 kilo prosze niech ktos mi to obliczy
    • Gość: Natka Re: Jedz i chudnij IP: *.lodz.dialog.net.pl 20 lat temu
      w ciągu trzech miesięcy moja droga a nie w ciągu miesiąca
    • Gość: ola Re: Jedz i chudnij IP: 80.51.31.* 20 lat temu
      W ciągu 3 miesięcy 12 kg!!Ty się naucz czytać dziewczyno,a później komentuj.
    • Gość: wiolka Jedz i chudnij IP: 195.136.118.* 20 lat temu
      no spoko spoko... ale bycie chudym nie znaczy ze jest sie lepszym np. ja jestem
      chuda i nie jest mi czasem tym dobrze ... ;/
    • Gość: ewula Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      ja nie jadłam słodyczy, białego pieczywa natomiast wszystkie jakie tylko ciemne
      piłam duzo wody niegazowanej i wciagu miesiaca słudałam 3kg zycze wszystkim
      takiej slnej woli pozdrowienia
    • Gość: Martyna Re: Jedz i chudnij IP: 217.153.82.* 20 lat temu
      Ja myślę że to podziała.Ja jestem gruba i prubuję schudnąć i mam nadzieję że
      schudnę,dzięki
      wam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dweep Re: Jedz i chudnij IP: *.adsl.inetia.pl 20 lat temu
      12 kg w 3 miesiace..to malo!
    • Gość: ala Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Przez takie kampanie jak ta młode dziewczyny myślą, że można być atrakcyjną
      jedynie wtedy gdy ważą 50 kg a od tego już tylko kroczek do bulimii czy
      anoreksji. Dajcie kobietom żyć i mówcie im że są piękne takie jakie są. Nie
      pozwólcie cierpieć im tak jak ja cierpię na codzień, nie pozwólcie im
      zachorować na anoreksję..............
    • Gość: rafał Re: Jedz i chudnij IP: *.example.net / *.jgora.dialog.net.pl 20 lat temu
      ja mam sprawdzony sposób 5kl w dwa dni!!!
    • Gość: Karolina Re: Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      eeehhh nie wiem po co sa te wszystkie diety skoro i tak nic nie pomagaja:/
      korzystalam juz z tylu i nic;( chociaz nie narzekam na swoja wage:p ale zawsze
      mogloby byc lepiej;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka