Gość: Iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Jakie balsamy brązujące do 15 zł polecacie? Chodzi mi o takie, które nie za mocno barwią, tylko delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamant Re: Balsam brązujący IP: 217.96.44.* 20 lat temu Polecam Forum Uroda i tam wyszukiwarkę a temat podejmowany był już milion razy :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiczka Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Forum Uroda? Może jakiś link? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna.c Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Forum URODA: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu To znowu ja. Który z tych balsamów polecacie: Dove - Summer Glow, Garnier - Intensywna Pielęgnacja - Skóra muśnięta słońcem, Kolastyna - Balsam brązująco- rozświetlający czy Johnson & Johnson - Johnson's Holiday Skin?? Czy może jeszcze jakiś inny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Balsam brązujący IP: *.gdynia.mm.pl 20 lat temu balsam "Sopot" jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu O nie! Co do Sopotu mam złe wspomnienia, osobiście go nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenalapinska Re: Balsam brązujący 20 lat temu Hej! Nie polecam stanowczo Garniera, jestem po nim pomaranczowa, Kolastyna robi plamy okropnr i zoltawe . Mam zamiar wyprobowac olejek rozswietlajaco brazujacy Bielendy.Dam znac o efektach. Odpowiedz Link Zgłoś
morgan11 Re: Balsam brązujący 20 lat temu ja mam holiday skin i bardzo go polecam lekko brazuje jak masz jakas opalenizne to ja podkresla, ma lekka konsystencje, ladny zapach i szybka sie wchlania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Właśnie też o nim myślałam i o Kolastynie. Mam teraz Koleastyne z wyciągiem z orzecha (chyba) i jestem całkiem zadowolona, tylko zapach troche nie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A podacie jakąś str. gdzie można porównać kosmetyki?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: = Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu własnie ja też chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamant Re: Balsam brązujący IP: 217.96.44.* 20 lat temu www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1&cmd=browse&category_id=161 Oto strona na której znajdziecie opinie dotyczące różnych kosmetyków, w tym wypadku brązujących i rozswietlających. Mam nadzieję, że się przyda. Poza tym polecam jeszcze "Damską Torebkę" na www.kafeteria.pl. Odpowiedz Link Zgłoś