Dodaj do ulubionych

Wchodzimy w świat seksu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
Rozpoczęłam współżycie mając 22 lata. I nie dlatego, że nie miałam okazji
wcześniej. Miałam, ale chciałam kochać się z kimś, kto będzie mnie kochał, z
kim będę chciała spędzić życie. I to nie była kwestia ślubu. Bo kochałam się
z nim przed ślubem. Natomiast on miał już wczesniej doświadczenia seksualne i
jakieś dziwne pojęcie miłości fizycznej jako przyjemności. A przecież, nie
przyjemność jest najważniejsza w seksie. Poza tym jego doświadczenie, wcale
nie pomogło nam przezyć wspolnego pierwszego razu. Wręcz zaszkodziło.
Musielismy się razem uczyć wszystkiego od początku. Miłość fizyczna zwana
seksem, to poważna sprawa, dla dorosłych ludzi, a nie dla dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: taki ja Re: Wchodzimy w świat seksu IP: 193.59.255.* 20 lat temu
      A jakie miał dziwne pojęcie na temat seksu? Długo byliście razem wcześniej? Może
      po prostu chciał seksu? Czemu część kobiet nie przyznaje się, że to dla nich też
      przyjemność, próbują widzieć w seksie _tylko_ całą otoczkę, coś więcej niż
      przyjemność?
      Wydaje mi się, że świadome, rozsądne przeżycie pierwszego razu jest czymś
      właśnie dla nastolatków, to jest okres kiedy seksualność człowieka jest
      największa. Brak rozsądku daje się naprawić rozsądkiem rodziców, w jakimś sensie
      przygotowaniem młodej kobiety czy młodego mężczyzny do tego.
    • Gość: nastek Wchodzimy w świat seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Mam 18 lat, swój pierwszy raz przezyłem w wieku 14 lat, gdzie inni moi rowiesnicy mogli marzyc o pocalunkach i innych tego podobnych rzeczach a co dopiero o seksie.
      Psychicznie dorastałem szybciej od moich rowiesników co mozna bylo zauważyc, wszystko dlatego ze wokol siebie mam przyjaciol starszych od siebie o 2, 4, nawet 6 lat po dzien dzisiejszy.
      Niegdy nie wspołzyłem z dziewczyna w swoim wieku ani mlodsza zawsze byla roznica pomiedzy nami conajmniej 2 lata, prezerwatywy uzyłem tylko raz.

Mysle ze ze seks jest dla wszystkich niezaleznie od wieku, zaleznie od rozumu i rozsadku.
      • Gość: do nastka... Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        jesli stary uzyles prezerwatywe tylko raz, no to gratuluje...
        mam nadizeje ze byles na 101% pewny ze chociaz ona sie czyms zabezpiecza...
      • Gość: taka Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        tobie chyba tego rozsadku brakuje
    • adsense Re: Wchodzimy w świat seksu 20 lat temu
      Eeee tam. Seks to fajna rozrywka i po co do niej dobudowywac jakieś ideologie.

------------------------------
      gielda.blox.pl/ 50 zł i KK dla Ciebie GRATIS!!!
      • Gość: Hannibal Co za brednie!!! IP: *.77.udn.pl 20 lat temu
        Jesteś płytki(a) i/lub niedojrzały(a) traktując seks wyłącznie jako fajną
        rozrywkę.To coś znacznie więcej(to znak wyjątkowej więzi psychicznej,duchowej i
        fizycznej możliwej do osiągnięcia w 100% dopiero PO ślubie) ,ale do tego trzeba
        dorosnąć oraz prawdziwie kochać i być kochanym.Ty spłycasz seks tylko do tego
        trzeciego wymiaru.Oj...wybacz,ale głupiś(aś) i biednyś(aś).No ale,by zmądrzeć
        nigdy nie jest za późno:-)
        • Gość: mckarla Re: Co za brednie!!! IP: 70.90.200.* 20 lat temu
          Za to Ty dorabiasz do tego jakas nieprawdopodobna teorie (dopiero PO slubie,
          pffii). Dla katolikow moze tak, jestem ateistka i moge postrzegac seks tak chce.
          Ale jesli Ty bezmyslnie powtarzasz za swoim katecheta slowa, ktorych sam nie
          wymysliles, to kto tu jest niedojrzaly. Wybacz mam prawo do swojego zdania.
          Kiedy chce sie z kims kochac i odczuwac przyjemnosc (a nie wniebowstapienie),
          dlaczego mam tego nie robic...
          • karo762 Re: Co za brednie!!! 19 lat temu
            Czytając twoją wypowiedż przypominasz mi mojego pieska!
        • karo762 Re: Co za brednie!!! 19 lat temu
          Przyznaję Ci rację.Wielu osobom w tym wszystkim brakuje tego "czegoś".Gdy to
          posiadamy, seks staje się czymś wyjątkowym,pięknym....
        • Gość: aivars Re: Co za brednie!!! IP: *.eranet.pl 19 lat temu
          daruj sobie , nie wszyscy mają ochotę wyczekiwać na księcia z bajki , ba , mało
          tego , na takiego księcia , ktory byłby łaskaw rozpieszczać cię i traktować jak
          malutką dziewczynkę , ktora czerwieni się na samą myśl o seksie .
    • Gość: ja...17 Wchodzimy w świat seksu IP: 82.160.195.* 20 lat temu
      Mam 17 lat jestem zwykla nastolatka jak wiekszosc w tych czasach.
      swoj pierwszy raz przezylam 2lata temu bo bylam na to gotowa i rowniez dlatego
      ze moj partner bardzo pociagal mnie fizycznie.on nie nalegal ja sama podjelam ta
      decyzje. zrobilismy to po imprezie. nie zalowalam ani przez chwile. bylo
      cudownie. najbardziej cieszy mnie fakt ze jestem z tym mezczyzna do tej pory..w
      lozku znamy juz swoje potrzeby i oboje jestesmy zadowoleni.oprocz tego bardzo
      nam na sobie zalezy i jestesmy szczesliwi. uwazam ze seks jest dla wszystkich
      ludzi bez wzgledu na wszystko...wiek rase i wiara...nalezy tylko przyznac
      szczerze przed samym soba czy jest sie gotowym i czy naprawde sie tego chce!!
      oczywiscie nie nalezy zapomniec o pozadaniu do partnera bo to chyba
      najwazniejsze w przezywaniu przyjemniosci
      • Gość: zart Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        TAK SIE ZŁADJACZYC ;)
      • Gość: Mr.Ble Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.ds.pg.gda.pl 20 lat temu
        1. pójdziecie na studia to Cię rzuci (albo odwrotnie), nie znam ani jednej pary która przetrwała od 15-go roku życia
        2. poniżej 18 lat seks to nieporozumienie - a co jakbyś zaszła w ciąże? hę? nie byliście i dalej nie jesteście gotowi na potencjalne konsekwencje.
        3. sio do nauki
        • Gość: Agata Wyluzuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          nawet jak nie przetrwa calego zycia, to co z tego?

moze i tak byc pieknie
          czemu im zalujesz?
        • Gość: Ja1989 Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
          Żal mi tego czytać, od 17 roku życia jestem z moich chłopakiem po dwóch latach związku postanowiliśmy rozpocząć współżycie, właśnie ide na studia i nie zostawił mnie nadal jesteśmy razem a co więcej mieszkamy na studiach właśnie razem. Seks zawsze ale mądrze i odpowiedzialnie. Wkurza mnie to jak ludzie mówią ogólnie o seksie i o tym ze to ryzyko bez ślubu, brednie. Aha i jescze seks to nie tylko przyjemnosć to masa uczuć i emocji które sa wazniejsze niż jakas tam fizyczna przyjemność.
        • ranoma Re: Wchodzimy w świat seksu 18 lat temu
          tak więc chętnie się z Tobą zapoznam :)
          zaczęłam spotykać się ze swoim mężem jak miałam lat 14, on miał wtedy 23, potem
          poszłam do liceum i cały czas byliśmy razem, poszłam na studia i cały czas
          byliśmy razem:) potem wzięliśmy ślub i mamy wspaniałą córkę:)
    • Gość: Ania_ Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.icm.edu.pl 20 lat temu
      ciekawe ilu facetó straciłaś nieświadomie do tego 22 roku zycia
      odchodzil a Ty nie wiedziałaś dlaczego...
    • Gość: nie znany Wchodzimy w świat seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      wyszedł mi kiedyś drugą strona bo był taki długi ale i tak najleprzy jest sex
      zabawny i prosze nie pokazywać reklam tego typu na gg ponieważ nie życze sobie
      żeby moje dzieci takie cośoglądały ku.. wyraziłam sie jasno???!!!!!!
      • Gość: Gosc Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
        >>1. pójdziecie na studia to Cię rzuci (albo odwrotnie), nie znam ani jednej
        pary która przetrwała od 15-go roku życia

Ja za to znam! Są małżeństwem od prawie dwóch lat:) Fakt, mieli jakąś tam
        półroczną przerwę, ale jednak...
        • Gość: Ania Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.eastwest.com.pl 19 lat temu
          my też się nie rozstaliśmy. planujemy ślub.
      • karo762 Re: Wchodzimy w świat seksu 19 lat temu
        "świerkowa szyszka" byłaby najlepsza.
    • Gość: lolita Re: Wchodzimy w świat seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
      a ja mam 17 lat i chetnie bym sobie sprobowala sexu z jakims ladnych
      chlopakiem...nawet tak'dla sportu':P na powazne sprawy przyjdzie czas
    • Gość: stefanwie Wchodzimy w świat seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      Jezu , ludzie, czy inicjacja musi oznaczac jednoczesnie absolutnie
      pierwsze doświadczenia seksualne? Przeciez do nagości i reakcji
      partnera mozna sie przyzwyczaić i nauczyc ich wczesniej bez
      odbywania stosunków. Mowiac krótko, robic wszytsko, ale bez
      penetracji.Mozna tak naprawde długo i czerpac z tego wiele
      przyjemnosci. Efekt jest taki, ze pierwszy prawdziwys tosunek bedzie
      wręcz z podnieceniem wyczekiwany przez obie strony i nie beda
      przeszkadzały ani wstyd, ani nerwy, bo po prostu partnerzy juz
      doskonale znaja swoje ciała. Dziewczyna szybko zacznie odczuwac
      przyjemnosc (moze nie od razu orgazm, ale tez nie zawiedzie sie).
      A wszytsko wypróbowane i działa:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka