Dodaj do ulubionych

najlepsza antykoncepcja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
jakies sa wg. Was najlepsze metody antykoncepcji? nie chodzi wcale o te
najskuteczniejsze za wszelka cene, tylko takie, ktore jednoczesnie sa
skuteczne, wgodne i nie powoduja uszczerbku na zdrowiu.
Obserwuj wątek
    • passionati Re: antykoncepcja 20 lat temu
      zimny prysznic, lub myśleć głową, a nie dołem
      • Gość: ja Re: antykoncepcja IP: 71.216.100.* 20 lat temu
        taak... znowu jakiś pasjonat naturalnych "jedynie słusznych" metod?? ja
        stosowałam tabletki i plastry i czulam się z tym dobrze, nie było
        nieplanowanych dzieci (dwójka juz wystarczy:)) - antykoncepcja to
        odpowiedzialność, więc czemu narzekasz??
        • noie Re: antykoncepcja 20 lat temu
          przy tabletkach przytylam :-(
          polecam spiralke hormonalna :-)
          pozdrawiam
          noie
          • Gość: marusia Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            spirala to raczej dla kobiet w okolicy 40-tki (z calym szacunkiem oczywiscie).
            ja jestem ledwie po 20-tce i planuje miec duzo dzieci :) a lekow hormonalnych
            ihmo najwygodniesze sa plastry.
    • Gość: Justine Re: najlepsza antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Ja stosowalam rozne metody, kazda ma swoje wady i zalety. Naturalne srodki sa
      ok, jak ktos ma dusze hazardzistki :) Mechaniczne srodki (typu prezerwatywa) sa
      w porzadku tylko czasami tak sie sklada, ze w kulminacyjnym momencie akurat nie
      ma ich pod reka, a na faceta raczej nie ma co liczyc :) jesli hormony to raczej
      w formie plastra niz tabletki. wszelkie ustrojstwa montowane na stale, typu
      spiralki i inne gadzety to raczej dla kobiet, ktore nie planuja juz wiecej dzieci.
      • Gość: Mya Re: najlepsza antykoncepcja IP: 198.70.193.* 20 lat temu
        JA się zraziłam do gumek, miałam mały wypadek :) i od tej pory staram się ich
        unikać, właściwie stosujemy je tylko wyjątkowo - mam tabletki ale chcę zmienić
        na plastry - czy jest tylko jedna firma której plastry są dostępne u nas???
        jeśli mogę mieć wybór to się zdecyduje na coś i powiem ginekologowi żeby mi
        wypisał - polecicie coś???
        • Gość: Jana Re: najlepsza antykoncepcja IP: *.pl / *.enterpol.pl 20 lat temu
          Najlepsza to - szklanka wody przed
          nie ma lepszej.Moja znajoma miała spiralę domaciczną i zaszła w ciążę.
          Nie istnieje 100% pewność.
          • Gość: Gość Re: najlepsza antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            Jasne.. więc lepiej wcale się nie kochać? To bez sensu! Nienawidzę tego tekstu,
            wiem że nie istnieje 100% pewność, ale to nie znaczy, że cała antykoncepcja jest
            nic nie warta.. pozatym mówienie o "szklance wody przed" sugeruje, że ktoś jest
            jeszcze gó..arzem i nie ma prawa do seksu.. a kto ma takie prawo? bez sensu ta
            twoja wypowiedź..
          • malgorzata9 Re: najlepsza antykoncepcja 20 lat temu
            Przed?:DDDDDDDDDDD chyba zamiast:DDDDDDDD
            • Gość: To ja :) Re: najlepsza antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
              hehe, ew moze byc tuz PO :) smieszy mnie takie podejscie do antykoncepcji, takie
              mowienie z pozycji kogos, kto na wszystkim sie zna i wszystko wie.. seks jest
              dobry i ta szklanka wody nie zawsze jest konieczna - uzywalam plasterkow i
              tabletek, odstawilam i teraz w malzenstwie jestem w ciazy i po wszystkim znow
              wracam do antyk - jedno dziecko na razie wystarczy :)
        • Gość: Justine Re: najlepsza antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          Ja znamm tylko jedną firmę produkującą plastry dostępne w Polsce, nie będę tu
          robić reklamy, ale chyba wszystkie wiemy, o którą chodzi :)
    • Gość: mart Re: najlepsza antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      dziewczyny, a czy te plastry na pewno sie nie doklejaja? mam problemy z
      tabletkami i chcialabym sprobowac plasterkow, ale poczytalam o tym w sieci
      troche i sa rozne opinie. ja jestem juz przekonana, ale moze macie jakies
      sposoby na to, zeby te plasterki sie dobrze trzymaly?
    • kt1980 Re: najlepsza antykoncepcja 20 lat temu
      Gość portalu: Dominika napisał(a):

> jakies sa wg. Was najlepsze metody antykoncepcji? nie chodzi wcale o te
      > najskuteczniejsze za wszelka cene, tylko takie, ktore jednoczesnie sa
      > skuteczne, wgodne i nie powoduja uszczerbku na zdrowiu.
      ODP.
      C Z O S N E K ! Ale przed... a nie po !! ::):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka