Gość: edi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Witam Mam problem - moja żona okropnie chrapie, stosowała preparaty wziewne p.chrapaniu ale to nic nie pomaga.Proszę o porady co z tym fantem zrobić.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tania Re: Chrapiąca małżonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Mój mąz też:( Zamienimy się?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pempuś Re: Chrapiąca małżonka IP: 195.117.234.* 20 lat temu Edi! Mam/miewam podobny kłopot. Po zrzuceniu 16 kg problem jakby trochę "ucichł", ale okazało się, że choruję na tarczycę i to też ma z tym związek. Chrapię w każdej pozycji - nawet na brzuchu. Twoja żona powinna się zbadać. Mój mąż też chrapie, ale mnie jego chrapanie nie budzi, on ze mną ma o wiele gorzej. Rozwiązaliśmy nasz problem przez...spanie w oddzielnych pokojach. I wbrew pozorom bardzo pozytywnie wpływa to na nasze pożycie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Chrapiąca małżonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Strasznie chrapie mój sąsiad, który śpi po drugiej stronie dzielącej nas ściany. Czasami, jak jest ciemno w pokoju oboje z mężem mamy wrażenie, że sąsiad leży z nami w łóżku. Żona powinna pójść do lekarza bo takie chrapanie może być też objawem chorego serca. Odpowiedz Link Zgłoś