Gość: Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Witam, Mam pytanie odnosnie tego jak usunąć rdze ktora osiada przy bateriach? czy są na to jakies sposoby? Z gory dziekuje za pomoc,i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opty Re: rdza przy bateriach umywalkowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu czy chodzi o rdzawe obwódki między baterią a umywalką? jeżeli tak, to wystarczy jakiś płyn bądź żel "do kamienia i rdzy" a potem starą szczoteczką do zębów potrzeć te szczeliny i będzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9949 Re: rdza przy bateriach umywalkowych 20 lat temu Dobry jest Domestos,ale zdaża się że i on sobie nie radzi.Moim zdaniem super się sprawdza cytryna(skórka z wyciśniętej połówki).To sposób mojej babci-nie drogi i naprawdę skuteczny.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: rdza przy bateriach umywalkowych 20 lat temu A czy to na pewno rdza a nie potraktowana cilltem/ciffem bateria z której zszedł chrom i wyłazi mosiądz?? A cytryna faktycznie najlepsza albo środki na kwasku cytrynowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: rdza przy bateriach umywalkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Bardzo dziekuje za porady,użyłam cytrynki i zeszlo Pozdrawiam I jeszcze raz dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś