Dodaj do ulubionych

brudna szyba w kominku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
czym czyścicie szyby kominkowe z sadzy? Jakie macie sprawdzone płyny?
Obserwuj wątek
    • Gość: jolla7 Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      zielona butelka DIX w sprayu rewelacja do przypalonych piekarników i szyb
      kominkowych.
      • deni58 Re: brudna szyba w kominku 20 lat temu
        Najlepszy jest popiół z popielnika :)Lekko zwilżoną gabkę maczasz w popiele i
        myjesz tym szybę. Skuteczne i tanie :)
        • niya Re: brudna szyba w kominku 20 lat temu
          pomysł rewelacyjny! własnie wypróbowałam, a ja się tyle męczyłam z czyszczeniem
          tej pzreklętej szyby.Dzięki za cudowny pomysł :)
        • Gość: jolla7 Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          super muszę wypróbować dzięki.
    • Gość: mirka17 Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      dzięki za odpowiedzi.
      Musze wypróbowac ten sposób na wykorzystanie popiołu.
      Popiół sam w sobie jest brudny przeciez wiec nie wpadlabym na to by nim cos myć...
    • Gość: marina Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      uwazajcie na czyszczenie popiołem, bo bardzo ławto można porysować szybę
    • Gość: Asiulka Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      popiołem można czyścić bardzo dużo rzeczy np.przypalone garnki,różne plamy na
      zlewie metalowym,najtańszy środek czyszczący,a co tyczy się poryaowania
      np.szyby to robi się bardzo drobnym popiołem POLECAM
        właśnie wypróbowałam z popiołem i miałam wrażenie że ryszę szybę, choć był
        drobny niestety zrezygnowałam . Pozostaję z płynem DIX kosztuje ok. 6 zł. i
        wystarcza na sezon i jest super.
        • ata2 Re: brudna szyba w kominku 20 lat temu
          na brudną szybę w kominku najlepsza jest wysoka temperatura w tymże.szyba sama
          się oczyszcza gdy temp. jest wysoka nie mam nigdy z tym problemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka