Gość: mirka17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu czym czyścicie szyby kominkowe z sadzy? Jakie macie sprawdzone płyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolla7 Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu zielona butelka DIX w sprayu rewelacja do przypalonych piekarników i szyb kominkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
deni58 Re: brudna szyba w kominku 20 lat temu Najlepszy jest popiół z popielnika :)Lekko zwilżoną gabkę maczasz w popiele i myjesz tym szybę. Skuteczne i tanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: brudna szyba w kominku 20 lat temu pomysł rewelacyjny! własnie wypróbowałam, a ja się tyle męczyłam z czyszczeniem tej pzreklętej szyby.Dzięki za cudowny pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolla7 Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu super muszę wypróbować dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka17 Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu dzięki za odpowiedzi. Musze wypróbowac ten sposób na wykorzystanie popiołu. Popiół sam w sobie jest brudny przeciez wiec nie wpadlabym na to by nim cos myć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marina Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu uwazajcie na czyszczenie popiołem, bo bardzo ławto można porysować szybę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiulka Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu popiołem można czyścić bardzo dużo rzeczy np.przypalone garnki,różne plamy na zlewie metalowym,najtańszy środek czyszczący,a co tyczy się poryaowania np.szyby to robi się bardzo drobnym popiołem POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolla7 Re: brudna szyba w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu właśnie wypróbowałam z popiołem i miałam wrażenie że ryszę szybę, choć był drobny niestety zrezygnowałam . Pozostaję z płynem DIX kosztuje ok. 6 zł. i wystarcza na sezon i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
ata2 Re: brudna szyba w kominku 20 lat temu na brudną szybę w kominku najlepsza jest wysoka temperatura w tymże.szyba sama się oczyszcza gdy temp. jest wysoka nie mam nigdy z tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś