Gość: breslau IP: *.dialog.net.pl 20 lat temu Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek9915 jedna wielka sciema ten rok tez miał byc super 20 lat temu a okazał sie porazka 2 pogrzebby i koniec zwiazku takze niech se w dupe wsadza ten horoskop Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: jedna wielka sciema ten rok tez miał byc supe 20 lat temu to chyba jakieś fatum bo też miałam w tym roku dwa pogrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Re: jedna wielka sciema ten rok tez miał byc supe 20 lat temu > a okazał sie porazka 2 pogrzebby i koniec zwiazku takze niech se w dupe wsadza > ten horoskop Franek, bo ten horoskop to dla dziewczat jest, wiec wszystko jak w serialu Magda M. Widzialem wersje dla chlopcow: "ch***wo jak zawsze, ale bedzie kasa na piwo". Zyc nie umierac. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Mam nadzieję ze się to spełni IP: *.gemini.net.pl 20 lat temu Bo po ostatnich kilku latach ciężkich, oj ciężkich przydałoby się cos pozytywnego dla odmiany.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: strzelec IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 20 lat temu do kitu ten horoskop, początek miesiąca "wielka miłość", a w dniu urodzin, miałam scysję z partnerem, "w finasach hossa", bzdura, żadnych dodatkowych pieniędzy poza marną pensją, w święta , chyba smutne, bo w tym roku będą bardzo skromne, to tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś