Gość: Joasia IP: 62.29.133.* 19 lat temu Błagam pomóżcie!!Aż mnie mdli od tego zapachu.Próbowałam cytryny, nawet Ace wyszorowałam-nic nie pomaga.Jak się tego pozbyć???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lustroo Re: Ręce śmierdzące cebulą!!!! 19 lat temu Plasterki cytryny ale ze skórką, pocieraj ręce.Potem nakremuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ręce śmierdzące cebulą!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Kup sobie "Mydełko" ze stali nierdzewnej a niechciane zapachy znikną natychmiast. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Ręce śmierdzące cebulą!!!! IP: 81.210.50.* 19 lat temu Ja robie peeling z kawy i pożniej czuć tylko kawką ;) polacam sprawdziłam ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek med naturalnej Re: Ręce śmierdzące cebulą!!!! IP: *.lodz.mm.pl 19 lat temu Ja polecam roztwór:pół litra wody, ziemia torfowa-inna się nie nadaje, bo ma za mało minerałów-30 dag, 3 łyżki soku z cytryny, 2 łyżki oleju i 5 gałązek świeżej mięty, ale zasuszona też się nadaje. Trzymaj dłonie przez pół godziny w roztworze. Przykry zapach powinien zniknąc,a twoje dłonie nabiorą pięknego kolorytu.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ręce śmierdzące cebulą!!!! IP: *.inetaccess.pl 19 lat temu ;-)))))))))))))))))))))))0 Proszę powiedzcie, że ta ostatnia rada, to żart ;-))))) Ja też polecam to mydełko - dostępne w Duka za ok. 9 pln. Odpowiedz Link Zgłoś