Gość: jolla7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu mam pytanie na Allegro jest proszek niemicki ONYXallegro.pl/item164849966_niemiecki_proszek_do_prania_9kg_wysylka_gr atis_.html czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarzyna Re: proszek do prania ONYX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Podnoszę wątek bo też jestem zainteresowana. Ktoś miał taki? A w ogóle to który proszek polecacie?....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: proszek do prania ONYX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu ja osobiście odradzam kupno,fakt cena niska ale jakość !!!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolla7 Re: proszek do prania ONYX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu chciałam kupić ten proszek , ale po pochwałach środków z LIDLA W5 kupiłam proszek uniwersalny i mam już drugie opakowanie dopiera tak samo jak inne drogie proszki.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=630&w=59319456&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: proszek do prania ONYX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu ja raz pokusiłam się na ten proszek i to był pierwszy i zarazem ostatni raz,też używam proszku W5 z Lidla jest dobry,a wogule i inne produkty W5 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: proszek do prania ONYX IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 2 lata temu To nie jest niemiecki proszek tylko wyprodukowany na Ukrainie Odpowiedz Link Zgłoś