Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu j.w. jaki antyperspirant chroni najlepiej? mialam nivea ,taki co nie zostawia śladow a zostawial je!i nieskuteczny raczej byl jaki najbardziej polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Ze wszystkich, których do tej pory używałam, najlepiej sprawdzają się antyperspiranty Dove - te w sztyfcie. Niestety brudzą ubrania, ale za cenę całodniowej ochrony im to wybaczam. Ideału jescze nie odkryłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorna Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.lublin.enterpol.pl 19 lat temu Był i jest Herbina.Niestety,coraz droższy i w coraz to mniejszym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Dlas mnie Herbina też kiedyś była bdb. Niestety albo ona się popsuła, albo ja mam coraz większe wymagania. Od jakichś 3 lat już jej nie używma - na cały dzień poza domem nie daje rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gussia49 Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.dialog.net.pl 19 lat temu Dla mnie jednak niwea przeźroczysty jest najskuteczniejszy oczywiście nie jest doskonały ale brudzi minimalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melara Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: 212.160.86.* 19 lat temu fa w kulce, np. rozowy balsam na podraznienia o bardzo przyjemnym zapachu, jak dla mnie skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyscioszek:) Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu rexona w kulce Odpowiedz Link Zgłoś
fleur1 jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu Lady Speed Stick przeźroczysty, uzywam od dawna, moja córka też i wozimy je z Polski, innych nie kupuję od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wentylatorka Lady Speed Stick.... 19 lat temu Ja również używam Lady Speed Stick, przezroczysty. Działa u mnie w 100% i to naprawdę 24/h !! Nie zostawia śladów i skuteczny na maksa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Lady Speed Stick.... IP: *.crowley.pl 19 lat temu chyba żartujesz, zostawia ślady, ze hoho... Odpowiedz Link Zgłoś
elapietrusiak Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=630&w=57207554&a=57207554 zastanówcie się nad tym antyperspirantem... Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu Mi też nivea nie sprawdzał się,sądziłam,ż ja tak szybko "wyczuwalnie" się pocę: ( ale zmieniłam na lady speed stick(w żelu bezśladowy) i ten jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.koba.pl 19 lat temu A ja mam taki, którego nazwy nie pamiętam. Ale i tak mi to wisi. hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
olka981 Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu a maja duzo aluminium ?? bo to nie jest zdrowe zapycha pory z tad sie pozniej robia problemy w piersiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: rexona w sztyfcie - brudzi, ale jest skuteczn IP: 217.153.33.* 19 lat temu Avon w kulce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dita Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.89.174.89.cable.satra.pl 19 lat temu eva szalwiowy i bursztynowy-niedrogie,niebraudzace,superskuteczne! polecam polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
otella23 Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu Chyba do każdej kobiety pasuje inny. Ja uzywam chyba juz od 5 lat REXONE w sztyfcie. Jestem bardzo zadowolona mimo ze brudzi, niby pisze ze nie brudzi ale jednak. Mimo to wybaczam dzięki jej skutecznosci :) Uzywałam lady speed stick, herbal i nie pomagały. Przez długi czas uzywałam równiez Dove w sztyfcie, bylam zadowolona jednak z czasem albo ja sie zaczęłam wiecej pocic albo trafiały w moje rece felerne produkty, wiec zrezygnowałam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Lancome, Clinique lub Vichy n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
twojahanus Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu Ja uzywam Etiaxil do kupienia wyłacznie w aptekach za ok. 50zł. Używa się go raz w tygodniu, potem coraz rzadziej. Nalezy pamiętać zeby go nie używać na podrażnioną skórę, nie wcześiej niż 2 dni należy nie golić pach, bo bardzo szczypie. Pachy sa suche, nic nie ma potu. A i etoaxil czerony- zwykły, bo jest tez do wrazliwej skóry ale nie polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.k66 Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu Vichy z zieloną nakrętką (kulka) lub lady speed stick (sztyft) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.agora.pl 19 lat temu Nie ma jak Vichy zielony! Choc wypróbowałam ostatnio Adidas i był niezły. W kategorii na najbardziej nieskuteczny dezodorant zwycięża u mnie Fa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Ja używałam chyba wszystkich dostepnych w drogriach i aptekach dezodorantów, w kulce, w sztyfcie, w sprayu, droższych i tańszych, bez skutku, dopóki nie trafiłam na ETIAXIL w kule do skóry wrażliwej, w aptece - fakt drogi, ale jak się poszuka, np. na Allegro, to za 30 zł. się znajdzie. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzz Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.4web.pl 19 lat temu SECRET nie zostawia śladów, chroni 24 godziny albo i więcej. Jest naprawdę najlepszy a wypróbowałam ich już od groma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Ja również używam Lady Speed Stick, przezroczysty. Najbardziej dla mnie skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś