Dodaj do ulubionych

jaki antyperspirant najlepszy?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
j.w.
jaki antyperspirant chroni najlepiej?

mialam nivea ,taki co nie zostawia śladow a zostawial je!i nieskuteczny
raczej byl

jaki najbardziej polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      Ze wszystkich, których do tej pory używałam, najlepiej sprawdzają się
      antyperspiranty Dove - te w sztyfcie. Niestety brudzą ubrania, ale za cenę
      całodniowej ochrony im to wybaczam. Ideału jescze nie odkryłam.
      • Gość: Dorna Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.lublin.enterpol.pl 19 lat temu
        Był i jest Herbina.Niestety,coraz droższy i w coraz to mniejszym opakowaniu.
        • Gość: ola Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
          Dlas mnie Herbina też kiedyś była bdb. Niestety albo ona się popsuła, albo ja
          mam coraz większe wymagania. Od jakichś 3 lat już jej nie używma - na cały
          dzień poza domem nie daje rady.
    • Gość: gussia49 Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.dialog.net.pl 19 lat temu
      Dla mnie jednak niwea przeźroczysty jest najskuteczniejszy oczywiście nie jest
      doskonały ale brudzi minimalnie.
    • Gość: melara Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: 212.160.86.* 19 lat temu
      fa w kulce, np. rozowy balsam na podraznienia o bardzo przyjemnym zapachu, jak
      dla mnie skuteczny
      • Gość: czyscioszek:) Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
        rexona w kulce
        • tinka07 Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
          adidas w kulce
          • fleur1 jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
            Lady Speed Stick przeźroczysty, uzywam od dawna, moja córka też
            i wozimy je z Polski, innych nie kupuję od jakiegoś czasu.
    • wentylatorka Lady Speed Stick.... 19 lat temu
      Ja również używam Lady Speed Stick, przezroczysty.
      Działa u mnie w 100% i to naprawdę 24/h !! Nie zostawia śladów i skuteczny na
      maksa. :)
      • Gość: ania Re: Lady Speed Stick.... IP: *.crowley.pl 19 lat temu
        chyba żartujesz, zostawia ślady, ze hoho...
    • elapietrusiak Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=630&w=57207554&a=57207554
      zastanówcie się nad tym antyperspirantem...
    • walutka Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
      Mi też nivea nie sprawdzał się,sądziłam,ż ja tak szybko "wyczuwalnie" się pocę:
      ( ale zmieniłam na lady speed stick(w żelu bezśladowy) i ten jest bardzo dobry.
      • Gość: anonim Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.koba.pl 19 lat temu
        A ja mam taki, którego nazwy nie pamiętam. Ale i tak mi to wisi. hehe:)
    • olka981 Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
      a maja duzo aluminium ?? bo to nie jest zdrowe zapycha pory z tad sie pozniej
      robia problemy w piersiach
    • mili_vanili rexona w sztyfcie - brudzi, ale jest skuteczna 19 lat temu
      • Gość: Jowita Re: rexona w sztyfcie - brudzi, ale jest skuteczn IP: 217.153.33.* 19 lat temu
        Avon w kulce.
    • Gość: Dita Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.89.174.89.cable.satra.pl 19 lat temu
      eva szalwiowy i bursztynowy-niedrogie,niebraudzace,superskuteczne! polecam polecam!
    • otella23 Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
      Chyba do każdej kobiety pasuje inny. Ja uzywam chyba juz od 5 lat REXONE w
      sztyfcie. Jestem bardzo zadowolona mimo ze brudzi, niby pisze ze nie brudzi ale
      jednak. Mimo to wybaczam dzięki jej skutecznosci :)
      Uzywałam lady speed stick, herbal i nie pomagały. Przez długi czas uzywałam
      równiez Dove w sztyfcie, bylam zadowolona jednak z czasem albo ja sie zaczęłam
      wiecej pocic albo trafiały w moje rece felerne produkty, wiec zrezygnowałam :/
    • Gość: joanna Lancome, Clinique lub Vichy n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
    • twojahanus Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
      Ja uzywam Etiaxil do kupienia wyłacznie w aptekach za ok. 50zł. Używa się go
      raz w tygodniu, potem coraz rzadziej. Nalezy pamiętać zeby go nie używać na
      podrażnioną skórę, nie wcześiej niż 2 dni należy nie golić pach, bo bardzo
      szczypie. Pachy sa suche, nic nie ma potu. A i etoaxil czerony- zwykły, bo jest
      tez do wrazliwej skóry ale nie polecam go.
    • madzia.k66 Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
      Vichy z zieloną nakrętką (kulka) lub lady speed stick (sztyft)
      • Gość: maryna Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.agora.pl 19 lat temu
      • Gość: maryna Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.agora.pl 19 lat temu
        Nie ma jak Vichy zielony! Choc wypróbowałam ostatnio Adidas i był niezły. W
        kategorii na najbardziej nieskuteczny dezodorant zwycięża u mnie Fa
    • Gość: Gosia Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      Ja używałam chyba wszystkich dostepnych w drogriach i aptekach dezodorantów, w
      kulce, w sztyfcie, w sprayu, droższych i tańszych, bez skutku, dopóki nie
      trafiłam na ETIAXIL w kule do skóry wrażliwej, w aptece - fakt drogi, ale jak
      się poszuka, np. na Allegro, to za 30 zł. się znajdzie. Szczerze polecam.
    • Gość: Bzz Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.4web.pl 19 lat temu
      SECRET nie zostawia śladów, chroni 24 godziny albo i więcej. Jest naprawdę
      najlepszy a wypróbowałam ich już od groma.
    • leez5 Re: jaki antyperspirant najlepszy? 19 lat temu
      Lubie Fa jogurtowy:-)
    • Gość: ela Re: jaki antyperspirant najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      Ja również używam Lady Speed Stick, przezroczysty.
      Najbardziej dla mnie skuteczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka