Gość: iwona IP: 80.50.255.* 19 lat temu mój mąż lubi robić pranie,pierze ręcznie nawet moje staniczki i majtki,czy to normalne,co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: mąż lubi prać, IP: *.server.ntli.net 19 lat temu Moze to sposob na domycie rak, jesli pracuje w takim zawodzie, gdzie trudno utrzymac ladne dlonie :) jesli robi to dobrze,to tylko sie ciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: mąż lubi prać, IP: *.chello.pl 19 lat temu A co w tym nienormalnego? Może to Ty sama masz problem ze sobą? Lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: mąż lubi prać, IP: 80.50.255.* 19 lat temu dlaczego mam mieć problem ze sobą?a twój mąż to też robi? Odpowiedz Link Zgłoś
pananatol3 aaa rozumiem 19 lat temu chcesz aby był taki sam jak inni. Zmień sobie na innego, takiego samego jak inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: mąż lubi prać, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu A ja lubię gotować i co w tym złego. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_43 Re: mąż lubi prać, 19 lat temu Ciesz się Dziewczyno ! Może mężowi dobrze się myśli przy praniu ( pamiętasz czterdziestolatka ?). Uważam , że to jest jak najbardziej normalne - chwal go zamiast wydziwiać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: mąż lubi prać, IP: *.chello.pl 19 lat temu Ale Wy ludzie macie problemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka mi Re: mąż lubi prać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Zbytnio chyba ulagłas stereotypowi pt. kobieta jest od garów brudów i ściery. Przeciez facet też ma ręce, jeśli bierze się za pranie, to nie wcale nie ma skazy na mózgu, tylko jest uczynny i pomocny. A jeśli nawet lubi to robic, to tym lepiej. Powinnas wykazać swoja wdzięcznosc zamiast poddawać w wątpliwośc ,,normalnosc" męża. Jeśli Ty kiedys wymienisz żarówkę to tez zastanawiasz się, że może masz problemy z psychika? Odpowiedz Link Zgłoś