noovaa Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu zmoczyć płynem do naczyń i normalnie do pralki Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu z moich doświadczeń wynika że niczym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu dawniej próbowałam szarym mydłem i szczoteczką, ale nigdy bo końca nie zeszło zależy mi, żeby to czymś sprać, bo to nowe spodnie a wanisha, któraś może próbowała? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu vanish nie sprał mi chyba jeszcze żadnej plamy, ja nie wiem, może go używać nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
ioki9 Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu Ja wrzuciłam do pralki i zlazło bez problemu! Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu Najpierw ścierasz czystą szmatką albo wacikiem zamoczonym w spirytusie (jeśli szmatka będzie jasna, zobaczysz, że zielone złazi :)), a potem normalnie pierzesz w pralce. U mnie zawsze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu polecam mydełko dr beckermann czy jakoś tak, plamy z trawy, tłuszczu i piachu spiera rewelacyjnie, wystarczy namydlić, włożyć do pralki i wyprać Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu ja polecam cala serie Mr. Beckermann, ale wydaje mi sie ze wystarczy jakis produkt Oxy. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu Moje dzieci bardzo często wracają z podwórka z zielonymi spodniami na kolanach i bez problemu spieram te plamy polewając przed wrzuceniem do pralki Wanishem lub Ace delikatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re:wanish + luksja 19 lat temu gdyby ktoś miał podobny problem, to niech spróbuje tak jak ja najpierw namydliłam mydłem luksja, spłukłam polałam plamę wanishem, jeszcze raz luksja i zeszło Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu a podobno teraz kazdy reklamowany proszek zpiera trawę w 30 stopniach !!!! Reklamy kłamią??? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu net79 napisała: > Reklamy kłamią??? :DDD Nie, no skąd!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu net79 napisała: > a podobno teraz kazdy reklamowany proszek zpiera trawę w 30 stopniach !!!! > Reklamy kłamią??? reklamowane proszki świetnie nadają się do prania mózgu i wyczyszczenia kieszeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu mój syn dzieli reklamy na głupie i naukowe. naukowe, to chyba te o bakteriach i filamach na animal planet... Co nie zmienia faktu,że nie jedna z głupich reklam, potrafi mojego 5-latka postawić na nogi i odciągnąc od posiłku np. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu chociaż muszę przyznać, że ostatnio uwierzyłam, że Kubala jednak podprowadził projekt temu miłemu czarnemu;) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu hahahahahah , no takie oczka miał, jakby mówił prawdę bidulek:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: plama z trawy na dżinsach 19 lat temu ja sprałam normalnie w pralce, piorąc w bryzie w temp. 50 st. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baybe Re: plama z trawy na dżinsach IP: *.play-internet.pl 12 lat temu ja mam żółte jeansy i mam na nich brązowa plame której nie da się wyprać :( zna ktos jakiś skuteczny patent? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.p.1 Re: plama z trawy na dżinsach 11 lat temu mam sposób na wszystkie plamy (tłuszcz,trawa, wino a nawet smar samochodowy) to niemiecki płyn pielęgnacyjny Ha-Ra jest super Odpowiedz Link Zgłoś