Gość: MEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu jeden but mnie uciska w okolicach małego palca z boku a drugi jest całkowicie dobry. Czy jest na to jakis sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka24 Re: kupiłam buty 19 lat temu obiło mi się o uszy że są płyny do rozciągania butów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: kupiłam buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu A z czego te buty - skóra czy tworzywo? Poza tym moze tam przechodzi szew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: kupiłam buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu oczywiście że skóra gdyby nie była to skóra to zegnałabym to uciskanie na tworzywo sztuczne i nie zadawałabym pytania, szew tam nie przypada, poza tym w jednym tylko bucie mnie uciska a drugi jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: kupiłam buty 19 lat temu pianka rozciągająca z Deichmanna kosztuje 22 zł i jeszcze mnie nie zawiodła, oczywiście w 100% skuteczna na skórzanych butach. Lub nałóż mokre skarpetki chodź w butach po domu dopóki sie nie dopasują Odpowiedz Link Zgłoś