Gość: monika IP: *.chello.pl 18 lat temu jestem świeżym kierowca i mam pytanko po której stronie najbezpieczniej jest umieścić fotelik dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pty-sia Re: fotelik samochodowy IP: 217.153.238.* 18 lat temu najbezpieczniejsze miejsce w samochodzie jest za kierowcą - odruchowo w razie wypadku ratujemy siebie, czyli lewą strone samochodu. najmniej bezpieczne - miejsce koło kierowcy ("dla tesciowej"). Tyle, że nie wiem czy ze względów praktycznych (dostęp do dziecka i lepszy "widok"), nie bedzie lepsze to po prawej stronie z tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: fotelik samochodowy IP: *.chello.pl 18 lat temu dzięki widziałam właśnie foteliki po jednej i po drugiej stronie choć więcej za kierowcą a gdzie można kupić takie naklejki z nami jedzie dziecko itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pty-sia Re: fotelik samochodowy IP: *.pl 18 lat temu naklejki dodają często jako reklamówki - do gazet, przy zakupach dla dzieci itd (sama miałam takie 'darowane"). A kupić - może w sklepie z częściami samocodowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
lalacruz Re: fotelik samochodowy 18 lat temu Ja dostałam taką naklejkę w wyprawce ze szpitala po urodzeniu małej. Odpowiedz Link Zgłoś