najanaja2 18 lat temu Witam, chciałabym nabyć oryginalny, niemieckiej produkcji żel do prania Persil lub Ariel. Czy możecie polecić solidnego sprzedawcę na allegro lub e-sklep ?? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: żel do prania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ja od lat kupuję u "romanozary", nie miałam nigdy żadnych problemów, szybka przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: żel do prania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu zapomniałam dodać - to sprzedawca na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najanaja2 Re: żel do prania IP: *.markom.krakow.pl 18 lat temu Bardzo dziękuję za radę Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: żel do prania 18 lat temu Moge podac tel komórkowy do "kobiety" u której zaopatruję sie sama i wiekszośc moich znajomych. To zaufana osoba-wysyła bezproblemowo, jest z W-wy, przy wiekszej ilosci-w swoim mieście nawet dowozi do domu. Jeśli jestes zainteresowana-podaj maila-bo na gazetowy info raczej nie dochodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
edytta5 Re: żel do prania 18 lat temu mieszkam w niemczech i tez uzywam polecam jeszcze niebieski COLAR do prania sweterkow a do myci naczyn zielona AKUTA nie drogie wydajne,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: żel do prania 18 lat temu edytta5 napisała: > mieszkam w niemczech i tez uzywam polecam jeszcze niebieski COLAR do > prania sweterkow a do myci naczyn zielona AKUTA nie drogie > wydajne,pozdrawiam. ...a zielony płyn Akuta różni się czyms od żółtego, czy tylko zapachem? Odpowiedz Link Zgłoś
edytta5 Re: żel do prania 18 lat temu tak zielona akuta jest lepsza zdecydowanie sprawdzilam to juz wielokrotnie,czasami brakuje jej na polkach w sklepie a zoltej jest pod dostatkiem o czyms to tez swiadczy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: żel do prania 18 lat temu edytta5 napisała: > tak zielona akuta jest lepsza zdecydowanie sprawdzilam to juz > wielokrotnie,czasami brakuje jej na polkach w sklepie a zoltej jest > pod dostatkiem o czyms to tez swiadczy,pozdrawiam Dzieki! Nastepnym razem zamówię zieloną, chociaz ta żółta wystarcza mi naprawde na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werkatoja Re: żel do prania IP: 104.28.64.* 3 lata temu Witam. A jak zrobię pranie w persil silan żel do prania (białe) wypiore kolorowe w tym żelu i dam chusteczki do koloru? Czy mimo wszystko żel do białego nic nie są i rzeczy wyglądam? Odpowiedz Link Zgłoś